To już ten weekend Mirki i Mirabelki - wspominałem w marcu, że są kwalifikacje do Mistrzostw Polski, później że udało mi się zakwalifikować, a teraz proszę o trzymanie kciuków w sobotę, bo właśnie te Mistrzostwa startują: punkt 11:00 w Instytucie Lotnictwa w Warszawie (⌐͡■͜ʖ͡■)
Problem jest taki, że narzuciłem na siebie zbyt dużą presję przez ostatnie kilka miesięcy i robiąc wczoraj eliminacje do Mistrzostw Świata mój mózg przestał pracować przez stres (im bliżej Mistrzostw tym gorzej), przez co zrobiłem jeden z najgorszych wyników (a jeszcze miesiąc temu na poprzedniej eliminacji zrobiłem jeden z najlepszych - porównując tylko wyniki Polskich uczestników to byłem na miejscu piątym (a zaraz nade mną był szesnastokrotny Mistrz Polski i trzykrotny Mistrz Świata xD). Mam cichą nadzieję, że w sobotę będzie wszystko ok i poprawię się o kilka miejsc w porównaniu z poprzednim rokiem. Celuję w co najmniej TOP 15. Jak będzie wynik bliższy końca stawki to wtedy mogę się nieco załamać, bo poświęciłem NAPRAWDĘ DUŻO czasu na przygotowania. Świat się nie zawali, ale chyba odstawię w kąt speed solving.
Zakwalifikowało się 65 osób, wydaje mi się, że będzie nie więcej jak 40.
Dla zainteresowanych v.2.0: zamknięte Mistrzostwa. Nie można sobie od tak przyjść pooglądać ( ͡°ʖ̯͡°) Można było zgłosić osoby towarzyszące, które mogłyby z Tobą wejść na teren Instytutu do dwóch tygodni przed rozpoczęciem
Rok temu jakoś nie miałem ochoty się integrować po zawodach, ale w tym roku pojadę na 'imprezę' poznać ludzi - więc za to też trzymajcie kciuki ( ͡°͜ʖ͡°)
To już ten weekend Mirki i Mirabelki - wspominałem w marcu, że są kwalifikacje do Mistrzostw Polski, później że udało mi się zakwalifikować, a teraz proszę o trzymanie kciuków w sobotę, bo właśnie te Mistrzostwa startują: punkt 11:00 w Instytucie Lotnictwa w Warszawie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Problem jest taki, że narzuciłem na siebie zbyt dużą presję przez ostatnie kilka miesięcy i robiąc wczoraj eliminacje do Mistrzostw Świata mój mózg przestał pracować przez stres (im bliżej Mistrzostw tym gorzej), przez co zrobiłem jeden z najgorszych wyników (a jeszcze miesiąc temu na poprzedniej eliminacji zrobiłem jeden z najlepszych - porównując tylko wyniki Polskich uczestników to byłem na miejscu piątym (a zaraz nade mną był szesnastokrotny Mistrz Polski i trzykrotny Mistrz Świata xD). Mam cichą nadzieję, że w sobotę będzie wszystko ok i poprawię się o kilka miejsc w porównaniu z poprzednim rokiem. Celuję w co najmniej TOP 15. Jak będzie wynik bliższy końca stawki to wtedy mogę się nieco załamać, bo poświęciłem NAPRAWDĘ DUŻO czasu na przygotowania. Świat się nie zawali, ale chyba odstawię w kąt speed solving.
Zakwalifikowało się 65 osób, wydaje mi się, że będzie nie więcej jak 40.
Dla zainteresowanych wklejam niżej instruction booklet (wszystkie informacje dotyczące: zawodów, rund, punktacji, czasu i przede wszystkim odmian sudoku jakie będą).
https://sfinks.org.pl/userfiles/files/MP_2025/PSC_2025_IB.pdf
Dla zainteresowanych v.2.0: zamknięte Mistrzostwa. Nie można sobie od tak przyjść pooglądać ( ͡° ʖ̯ ͡°) Można było zgłosić osoby towarzyszące, które mogłyby z Tobą wejść na teren Instytutu do dwóch tygodni przed rozpoczęciem
Rok temu jakoś nie miałem ochoty się integrować po zawodach, ale w tym roku pojadę na 'imprezę' poznać ludzi - więc za to też trzymajcie kciuki ( ͡° ͜ʖ ͡°)