Aktywne Wpisy

kris006 +120
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz
MamMalegoSiurka +32
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz

Do tego taki, który potrafi krytykować PiS. Słyszałem że u Mentzena Nawrocki mówił takie rzeczy niezgodne z PiSowską narracją, że Republika w połowie materiału przestała go nadawać i puścili co innego.
Konfederacja przymierza się do resetu konstytucyjnego, tak żeby usunąć jakiekolwiek braki legitymacji najwyższych sądów - do tego będą potrzebowali wsparcia Prezydenta.
Sorry, ale ja nie nadążam. Kiedy to się zmieniło?
https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/kraj/artykuly/8739753,niskie-podatki-krzysztof-bosak-wielka-konwencja-programowa-konfederacji.html
a może i na odwrót xd jak widzisz moja analize jest beznadziejna, tak sobie rzuciłem wolno myśli, a jak będzie to zobaczymy
@mariokanar: Ale "wolnosciowcy" takich wlasnie lubia najbardziej - waze zeby mowil duzo o niskich i prostych podatkach.
Bosaczek jest sprawnym mówcą
Czy przeczytałeś link?