Wpis z mikrobloga

• 0
@iamtehwin: na PSVR2 miałem gorsze ;) Jeszcze mam zamówionego Donkey Konga i na pewno wezmę Hyrule Warriors, ale nie wiem czy coś poza tym jest ciekawego... jeśli OLED wyjdzie tak szybko jak poprzedni to będziesz czekał do 2030
  • Odpowiedz
  • 1
@iamtehwin: no niestety tak jest, myślałem że z nową zeldą czekają na 2, a nie dość że wypuścili na 1 to jeszcze po 7 lat developingu widziałem bardziej rozbudowane fanowskie mody gier niż to co dostaliśmy
  • Odpowiedz
  • 1
@OlFunkyBastard: jak już mam Mario Karta to nie potrzeba mi na razie innych wyścigowych, do tego chyba Kirby wyścigi wyjdą w tym roku, to na to rzucę prędzej okiem ;)

Mam bardzo dobrą pamięć, a w BotW grałem tak, że zobaczyłem każdy najmniejszy kawałek mapy, więc TotK było dla mnie mega zawodem i nigdy nie wrócę :x
  • Odpowiedz
  • 1
@bezduchy:
- był robiony znacznie dłużej niż botw więc były wielkie oczekiwania, a produkt końcowy przypomina bardziej DLC
- podziemia wyglądają jakby je stażysta robił... jeden stażysta ;)
- znam całą mapę na pamięć i karzą mi ją znowu całą przemierzać, a bardzo się nie zmieniła. w botw fajne było odkrywanie świata, a tutaj już wszystko się znało więc nie była to przygoda
  • Odpowiedz