Wpis z mikrobloga

@FELIX90: Trochę wieśniakiem jestem nie powiem xD

Plakaty rozmiaru max 70x50cm, nie większe, dominujący rozmiar to 30x40cm, domyślnie tylko matowe.
Technologia? Nie mam pojęcia, nie znam się na tym. Mam tylko wymagania co do ich wyglądu oraz żeby cena mnie nie zabiła.

Format? Też dobre pytanie, nie mam pojęcia
  • Odpowiedz
@BobekRobek: jakiej jakości oczekujesz? Po ile chciałbyś to sprzedawać? Epson SC-P7500 nadaje się świetnie do druku fineart ale z doświadczenia wiem, ze to bardziej droga do realizacji hobby i czasami zarobienia na tusze czy papier niż dlugofalowy plan na biznes
  • Odpowiedz
@FELIX90: plakaty potrzebuje tylko do tego żeby były tłem do innego produktu, Roczna sprzedaż ok 1000 sztuk w różnych wariantach,. Wartość mojego produktu? Od 120 do 200zł gdzie koszt na ten moment to od 35 do 55zł+plakat. Zysk z jednego produktu można policzyć odejmując od tego podatek i opłaty. Tylko czy to dalej się opłaca.

Oczekuje jak najlepszej jakości, musi być efekt wow.
  • Odpowiedz
@BobekRobek: wydaje ci się, że oczekujesz najlepszej jakości. Najlepsza jakość to wydruki fineart na dedykowanych papierach. Jeśli plakat ma być tłem to bym poszedł w jakiegoś Canona Colorado albo prostego epsona.
  • Odpowiedz