Wpis z mikrobloga

• 297
@Wariacik_Sztosinger:
stanowski gdy widzi zdjęcie chłopa na którym może śpi, może nie: ( ͠° °)
stanowski gdy dowiaduje się o szemranej przeszłości kandydata obywatelskiego: ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Tunhan: rozumiem, że na spektrum ciężko ci pojąć takie subtelności - można leżeć, mieć zamknięte oczy i jednocześnie nie spać. ludzie czasami tak po prostu wypoczywają. trzaskowski nigdzie nie napisał, że "hehe, jebli mi zdjęcie z przyczajki jak słodko spałem", po prostu sobie leżał ze swoją żoną. dowalanie się do tego to jakiś wyższy poziom prawackiej sraczki xD
  • Odpowiedz
nowa zasada internetu:
jak polityk leży z zamkniętymi oczami = udaje że śpi
ALE
jeśli nie podpisze zdjęcia „śpię” = nie udaje że śpi

czyli symulowanie snu jest anulowane przez brak podpisu.
brzmi jak nowy dogmat waszego kościoła absurdu.
  • Odpowiedz
@Wariacik_Sztosinger: Stanowski sam przyznał, że co do cwaniackiego przewalenia na własne konto bonifikaty wartej ~108 tysięcy z zasobów miejskich, Nawrocki go nie przekonał - ale nie przegrał przez to wyborów. Trzaskowski przegrał, bo nie przekonał go do tego, że śpi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wariacik_Sztosinger: ta Gosia od Rafała to by była najlepsza pierwsza dama od czasów Marii Kaczyńskiej lub Jolanty Kwaśniewskiej albo w ogóle by je przebiła. Ale Krzysiu Pisowski woli tą Karynę od Batyra, ok.
  • Odpowiedz
  • 0
@Cadfael no to ja to tak odebrałem, ty innaczej, a stanowski jak ja. Zrób ankietę na wykopie.

Nie no kur.... Nie robi się ludzia zdjęć jak mają zamknięte oczy co jest.
  • Odpowiedz
@Wariacik_Sztosinger: jeżeli Rafalala serio takie idiotyczne posty napieprzał w trakcie kampanii to jak najbardziej zasługuje na beke do końca życia. To gorsze niż jego 30 sekundowe odwiedziny w tramwaju. Chu z fałszem Stanowskiego, szkoda że to on republikuje ...ale komunikacja Rafała jeszcze gorsza.

Ja też o--------m baltonowski z folii jadąc przez kraj, to normalne..
niewiempoco - @Wariacik_Sztosinger: jeżeli Rafalala serio takie idiotyczne posty napi...

źródło: baltono

Pobierz
  • Odpowiedz
@Cadfael: a już wiem sorry odpowiem CI jeszcze raz tym razem Cię otaguje:

nowa zasada internetu:
ALE
jeśli nie podpisze zdjęcia „śpię” = nie udaje
  • Odpowiedz

@Tunhan: pierwsze zdanie i już błąd, po prostu leży przytulony do żony.

k---a serio, spektrum
  • Odpowiedz