Wpis z mikrobloga

@badreligion66: @Filipterka25 No coś tam czytałem, że jakiś wykopek znalazł 130 komisji, gdzie Trzaskowski dostał mniej głosów i 0 gdzie Batyr, ale nawet w swoich excelkach na pierwszym screenie znalazłem jedną komisję, gdzie Batyr też dostał mniej głosów. W wyborach prezydenckich bardzo dużo osób głosuje na zaświadczenie w pierwszej czy też drugiej turze i zapewne bardzo duży % takich osób, a więc 'młodych wykształconych z wielkich miast' głosowało na
  • Odpowiedz
  • 2
@badreligion66 ale tu cały czas chodzi o przekaz xD gdzieś tam wyczytałem że niby zaczynają kopać pod elektrownie. Wiesz co działo by się za PiS? Sam Kaczyński z całą wesoła gromadką wbijali by pierwsza łopatę. I to była by najlepsza, najnowocześniejszą dziura na świecie.
  • Odpowiedz
@badreligion66: To, nieironicznie, wiele mówi o naszym społeczeństwie.
Koalicja próbuje się zachować z klasą i nie robić hałasu, dopóki nie ma pewności, że jest o co. Pisowcy robią hałas zanim w ogóle jest temat. I w normalnym społeczeństwie to by pisowców skompromitowało po kilku takich przypadkach, tak że nikt by już sobie z ich alarmów nic nie robił. Ale niestety w naszym społeczeństwie to nie dość, że ich nie kompromituje,
  • Odpowiedz
Przecież gdyby takie coś wydarzyło się na niekorzyść Batyra to

to nic by sie nie stało bo wyborcy alfonsa nie umieją liczyć.
  • Odpowiedz