Aktywne Wpisy

CzosenWan +241
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

smuteczek2000s +17
6kg w dół, trochę aż dziwnie, ale przynajmniej mini wróci do szafy na stałe na lato ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Smuteczek na tle worków na śmieci.
PS. Smuteczek na tle worków na śmieci.
źródło: 1000015797
Pobierz

Wczorajszy wpis Morawieckiego.
https://wykop.pl/wpis/81832059/tak-sie-tworzy-propagande-tym-razem-zaprzeczenie-m
Moim zdaniem trzeba piętnować i nagłaśniać każde kłamstwo pisowców bo skala kłamstw i manipulacji jakich się dopuszczają przekracza wszelkie granice.
@badreligion66: Nadal tłumaczycie sobie wszystkim tylko nie swoją nieudolnością i stęchłą kampanią? xD wyparcie lvl 100
Wiec nie widze roznicy xD
Beka z tych wpisow popisowcow co udaja ze cos dziala tylko w jedna strone. A dziala w dwie xD
Koalicja próbuje się zachować z klasą i nie robić hałasu, dopóki nie ma pewności, że jest o co. Pisowcy robią hałas zanim w ogóle jest temat. I w normalnym społeczeństwie to by pisowców skompromitowało po kilku takich przypadkach, tak że nikt by już sobie z ich alarmów nic nie robił. Ale niestety w naszym społeczeństwie to nie dość, że ich nie kompromituje,
to nic by sie nie stało bo wyborcy alfonsa nie umieją liczyć.
@badreligion66: może nawet wie, bo może to jego ludzie wstawili nam prezydenta
tak to pis posiada główne media, w Polsce. dlatego media milczo :D
źródło: IMG_6223
Pobierz