Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Howea: czaskoski to niespecjalnie moja bajka(już nie), no ale alfonsa za prezydenta??
jezu... :/
nie dziwię sie ludziom, że przeżywaja, ja wciąż nie za bardzo moge uwierzyć, że ten bandzior został wybrany.
  • Odpowiedz
@Howea Mi było dużo smutniej w 2020 i to samo widzę w moim otoczeniu. Wtedy po próbach domykania systemu wyborami kopertowymi przyszła nadzieja i było poczucie że takiej szansy może długo nie być.
Teraz z dnia na dzień wzrasta moke poparcie dla czystek w PO.
  • Odpowiedz
  • 9
@staniolo Wtedy też mi było smutno, ale teraz jest mi bardziej smutno tak po ludzku, bo on na to stanowisko zasłużył i czuję się jakby ktoś go oszukał i nieuczciwie wygrał.
  • Odpowiedz
@Howea: ale co tu jest do przezywania, jak wy sie tak daliscie zaagitowac?

czy trzask bylby dobrym prezydentem? byc moze. ale mial tego pecha, ze stal za nim fatalny premier, tragiczny rzad, i katastrofalny sztab wyborczy. zeby byc calkowicie szczerym, z calym balastem jaki on mial, to jego wynik jest wrecz fenomenalny, nawet pomimo tego, ze media go bardzo oszczedzaly. przy czym, co jest na wielka szkode dla trzaska -
  • Odpowiedz
zy mi się tylko wydaje czy ludzie pierwszy raz w Polsce mają tak dużą żałobę po przegranych wyborach?

@Howea: a dziwisz się?
Ludzie zamiast normalnego prezydenta wybrali kompletnego patusa XD
Przecież tego jeszcze nie grali w historii Polski, to jest pierwszy taki przypadek, i tu w ogóle nawet nie chodzi o to że ten typ jest z PiSu.
  • Odpowiedz
@Howea: Ludzie nie ogarniają że jeden drugi "prezydent" to jest totalne 0 i beztalencie w zakresie strategii negocjowania międzynarodowego, reszta co pokazują w obrębie kraju to jest perspektywa najwyżej między musztardą a majonezem' do sałatki i ma g@wno znaczenia w aktualnym stanie polityki na świecie gdzie wygrają tylko najlepsi a reszta (jak polska) będzie daniem do zżarcia,
Cały parlament to same leśne dziadki o umiejętnościach pijanego szewca celebryty myślącego że
  • Odpowiedz
@Howea: no bo Tusek populista emocjonalnie zaangażował w politykę ludzi, którzy raczej za mocno polityką się nie interesowali, więc gdy ich kandydat przegrał, to czują się tak samo jakby sami przegrali.
  • Odpowiedz