Wpis z mikrobloga

Pierwszy raz miałem okazję testować coś Mancery i powiem Wam, że bardzo podoba mi się ten zapach, wiadomo, absolutnie nie na lato, bo to ciężki diabel z potężnymi parametrami, ale na pewno zamówię sobie jakąś większą odlewkę.

Co sądzicie o Red Tobacco?

#perfumy
troche_inaczej - Pierwszy raz miałem okazję testować coś Mancery i powiem Wam, że bar...

źródło: IMG_5314

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@troche_inaczej: Pamięć mi już szwankuje, to o niuansach Ci już nie opowiem:( Pamiętam jedynie, że Carlise siedział mi znacznie lepiej. Gdzieś przepiłem dekant Mancery, to nie odświeżę sobie niestety doznań
  • Odpowiedz
@troche_inaczej: Mancera słynie z braku naturalności swoich kompozycji. A ich popularność wynika z mocarnych parametrów. Jak testowałem Red Tobacco to nie mogłem tego sprać ze swetra. Sam zapach stał się przyjemny i znośny do noszenia po 3h przy czym wciąż po tym czasie promieniowałem jak czarnobylski reaktor.
  • Odpowiedz
@troche_inaczej: jeszcze jak, chyba nie ma osoby w perfumowym świecie która go nienpoznala. bardzo ładny ale ostatnie batche mają gorsze parametry. Trwałość jest kilkugodzinna ale początkowa głośna projekcja dość szybko cichnie. Przez co jest spoko do biura czy jakaś randkę bo nie narzuca się za bardzo.

Dla mnie jednak projekcja mogłaby być ciut lepsza za tą cenę.
  • Odpowiedz