Wpis z mikrobloga

Co tam drużyna? Co tacy smutni jesteście? Wasz kandydat klasista przegrał wybory z kibolem? Ojej. Tak mi przykro. Może nauczcie się szanować innych i nie wyzywać ich od tlumokow. Może wtedy coś zdziałacie. Na chwilę obecną jesteście pajacami bez jakiejkolwiek przyszłości. Nauczcie się tego że Polska należy to konserwatystow dopóki nie zaczniecie szanować ludzi wykluczonych to tak będzie. Pies wam mordy lizał lewaki. #wybory #polityka #neuropa
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sram_Rzarem: pycha kroczy przed upadkiem. Faktycznie różnica 400 tyś głosów można pajacować. A za 4 lata czy tam za 6, ale jak to lewactwo wygrało chlip, chlip wybory fałszujo.
  • Odpowiedz
@Sram_Rzarem: no dlatego wy możecie sobie następnym razem ryj rozbić. Przecież przy wyniku 51 do 49 logiczne, że może się to odwrócić. Tym bardziej, że demografia jest nieubłagana i wieś się wyludnia. Więc trend jest jaki jest.

Profesor Flis już zrobił analizę, że elektorat konserwatywny w 8 lat zmalał ze stosunku 3 do 1 do 1 do 1. Niedługo może się odwrócić i być już 1 do 2. Ale do
  • Odpowiedz
@Sram_Rzarem: Ja tam nie mam nic do ludzi wykluczonych, nie mam nic ani do tęczowych, ani do konfederatów ani do uchodźców. Wszyscy jesteście częścią tego społeczeństwa i normalni ludzie powinni to zaakceptować.
  • Odpowiedz
@Amigoyamigo: Brzmisz jakbyś pozjadał wszystkie rozumy. W dodatku panie Hipokryto sam obrażasz i oczekujesz szacunku. Proponuje popracować nad własnym kruchym ego i spróbować ponownie przystąpić do rozmowy. Merytorycznej i kulturalnej wymiany zdań nie odmawiam. Tymczasem proponuje już sobie iść bo o ile traktuje każdego na równi z samym sobą to po takiej autoprezentacji stawia się pan gdzieś między człowiekiem rozumnym a pierwotnym. Wszystkiego najlepszego!
  • Odpowiedz
@Sram_Rzarem: spokojnie koleżko, milo że czerpiesz satysfakcję z pleminnego zwycięstwa, w końcu jakiś zyciowy sukces osiągnąłeś, ale to jeszcze nie powoduje do takiej egzaltacji, oszczędzaj siły
  • Odpowiedz
@Amigoyamigo: rany masz rację wybacz. Oczy mam jak na szpilkach już. Co złego to nie ja Miras ( ͡ ͜ʖ ͡)
Wiadomo, że chciałem oznaczyć opa ale już mi się odechciało dyskutować z postujacymi takie shitposty. Kijem rzeki nie zawróce. Mogę być gorszy czy jaki tam piszą. To ja jestem uśmiechnięty i nie mi się piana z pyska toczy. Mam nieprzyjemność pracować zawodowo z takimi
  • Odpowiedz
Tak mi przykro. Może nauczcie się szanować innych i nie wyzywać ich od tlumokow.

@Sram_Rzarem: Tak jak TV Republika i politycy PiSu szanują?

Ale tego wyzywania od tłumoków to nie rozumiem.
Bo przecież wiadomo, że PiS się chwalił, że on wymyślił Zielony Ład więc wiadomo, że ten Ład to
  • Odpowiedz