Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +8
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Magazynier00009 +10
Czy 25/h dla 15 latka to mało w dzisiejszych czasach? Ja jak miałem te 15/16 lat to pomagałem na budowie, pamiętam że było to coś około 6zl/h (2010r) i pamiętam doskonale że byłem szczęśliwy że mam taką robotę xd bo nie było łatwo znaleźć taką dorywcza pracę w tym wieku a kasa na wakacje była potrzebna. Teraz sam się buduje, i szukałem kogoś młodego do pomocy tzn: policz paczki z styropianem, pozamiataj,

Punkt drugi odklejka
@antykwa: Nie pisałem tego komentarza, to jest screan z Facebooka. I w żadnym wypadku nie pochwalam autora.
Swoją drogą całe życie mieszkam na wsi.
Z resztą - pewnie i tak jajka to on wozi w walizce od marki. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Kawa_z_cynamonem: hmm myślę, że ta solidarność narodu była tylko w pewnych momentach, podział
Uważam że bojkot jakiejkolwiek grupy na zasadzie, bo oni mogli na kogoś głosować jest czymś złym.
@K-S-: to dobrze, bo są tacy, którzy w ogóle odmawiają polskości tym, którzy zagłosowali inaczej niż by sobie życzyli.
Co do bojkotu, to uważam, że do takich decyzji niektórych mógł popchnąć całokształt, a ostatnie wybory były jedynie tą ostatnią kroplą. Jeśli rolnicy protestują przeciw UE, a nawet zachęcają putina do interwencji, to muszą się liczyć z konsekwencjami,