Wpis z mikrobloga

Ja rozumiem że kogoś może boleć przegrana swojego kandydata. Ale takie zachowanie i nawoływanie do takich zachowań to już większa patologia.

#wybory
K-S- - Ja rozumiem że kogoś może boleć przegrana swojego kandydata. Ale takie zachowa...

źródło: obraz

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@K-S- a mnie smuca takie komentarze każdej że stron bo to znaczy tylko tyle, że nasza klasa polityczna zepsuła to co było dobre w naszym narodzie - solidarność. Spolaryzowanym narodem łatwiej się rządzi, łatwiej wygrywa wybory, ale wygrywają w tym wszystkim tylko politycy. Gdzie byśmy dziś byli gdybyśmy jako naród wspólnie pracowali nad lepszym jutrem, w zgodzie i szacunku...
  • Odpowiedz
@K-S- robota to tam c--j, zawsze jest NŻ i tzw. siła wyższa (serio jest takie coś w prawie pracy), ale naprawdę bym się w-----ł gdybym się spóźnił na turniej karcianki na które już wpisowe zapłaciłem i spędziłem dwa tygodnie na układaniu decka.
  • Odpowiedz
@Kawa_z_cynamonem: Bardzo ładnie ujęte i całkowicie się z tym zgadzam. Co dziesięć lat powtarzam sobie że jak 'układ ' wymrze to coś się zmieni i skończy się dzielenie na my i oni. Niestety liczby mówią że to już powinno się dziać a niestety dzieje się na odwrót. Mój kraj murem podzielony...
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Widać że nigdy nie był na wsi skoro myśli że wjazd na pole można zablokować samochodem.

@antykwa: Nie pisałem tego komentarza, to jest screan z Facebooka. I w żadnym wypadku nie pochwalam autora.

Swoją drogą całe życie mieszkam na wsi.
  • Odpowiedz
Chyba ten ktoś nie ogarnia, że to on zostanie bez jedzenia, a nie rolnik. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Z resztą - pewnie i tak jajka to on wozi w walizce od marki. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
mnie smuca takie komentarze każdej że stron bo to znaczy tylko tyle, że nasza klasa polityczna zepsuła to co było dobre w naszym narodzie - solidarność. Spolaryzowanym narodem łatwiej się rządzi, łatwiej wygrywa wybory, ale wygrywają w tym wszystkim tylko politycy. Gdzie byśmy dziś byli gdybyśmy jako naród wspólnie pracowali nad lepszym jutrem, w zgodzie i szacunku...

@Kawa_z_cynamonem: hmm myślę, że ta solidarność narodu była tylko w pewnych momentach, podział
  • Odpowiedz
@K-S-: niech sobie każdy kupuje to co chce i od kogo chce. A jeśli ktoś chce coś/kogoś bojkotować, droga wolna. Dopiero co był na wykopie płacz, że jedni hejtują drugich za swoje wybory. Ty za wybór dokonany przez kogoś nazywasz patologią.

• Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@rzuf22: Jestem z tych którym nie podoba się dzielenie Polaków na lepszych i gorszych.

Uważam że bojkot jakiejkolwiek grupy na zasadzie, bo oni mogli na kogoś głosować jest czymś złym.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@HaramiCross: na Facebooku jest ich sporo, jeden wstawia takie wysrywy kilku to pochwała w komentarzach. Widziałem to już na kilku grupach.
  • Odpowiedz
Jestem z tych którym nie podoba się dzielenie Polaków na lepszych i gorszych.

@K-S-: to dobrze, bo są tacy, którzy w ogóle odmawiają polskości tym, którzy zagłosowali inaczej niż by sobie życzyli.

Co do bojkotu, to uważam, że do takich decyzji niektórych mógł popchnąć całokształt, a ostatnie wybory były jedynie tą ostatnią kroplą. Jeśli rolnicy protestują przeciw UE, a nawet zachęcają putina do interwencji, to muszą się liczyć z konsekwencjami,
  • Odpowiedz