Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
SaintWykopek +744
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Na zaklinaczu jest jeszcze Eldricht Blast? Chciałem zrobić drugi run i nie ma w sztuczkach, właśnie 2. lvl wbiłem
@asenjo: ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Jest na czarowniku.
Każda klasa jest dobra. Zaklinacz ma więcej zaklęć. Czarownik może ich używać rzadziej, ale EB jest bardzo mocne.
Możesz iść w wieloklasowosc bo te dwie profesje używają tych samych statów.
Możesz też na razie grać zaklinaczem, a jak ci się nie spodoba to zrobisz respec u marnieja w obozie na inną klasę. To żaden problem.
Z drugiej strony jednak, można na początek wziąć 2 czarownika cieniostrze, żeby mieć biegłość w średnich pancerzach i broni. Booming Blade robi na początku chore obrażenia, a klątwa cieniostrza jest op. Sam bym chyba szedł