Wpis z mikrobloga

Kiedy w głowie już miałeś wizje, że Trump musi liczyć się z twoim zdaniem na temat zakończenia konfliktu na Ukrainie, a Macron prosi cię o twoją wizję na usprawienie relokacji imigrantów w celu przyspieszenia integracji europejskiej i przedstawia cię prezydentowi Izraela i królowi Hiszpanii, ale nagle musisz wrócić do szarej rzeczywistości, w której odbierasz telefon a tu dzwoni Dulkiewicz i pyta jak sobie w stolicy radzicie ze sprzątaniem psich gówien na chodniku i jaki macie system wywozu odpadów wielkogabarytowych.
#polityka #bekazlewactwa #heheszki #4konserwy #konfederacja
pasza03 - Kiedy w głowie już miałeś wizje, że Trump musi liczyć się z twoim zdaniem n...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

z twoim zdaniem

@pasza03: na tym polega jego problem, Trzaskowski nie ma własnego zdania, a sposób w jaki tłumaczył Mentzenowi potrzebę wprowadzenia antyludzkiej ustawy o mowie nienawisci tylko potwierdził moje przypuszczenia
Nawet Duda jest bardziej wyrazisty od tego człowieka
  • Odpowiedz
Nawet Duda jest bardziej wyrazisty od tego człowieka

@Zopyross: to prawda, tak jak duda krył w pałacu prezydenckim skazanych przestępców to bardzo dało mu wyrazu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szkoda, że taki wyrazisty nie był podczas pandemii gdy pis zamykał lasy i zamawiał lewe respiratory od handlarza bronią, albo podczas inwazji ruskich na Ukrainę gdy trzeba było zabezpieczyć polskie interesy i docisnąć niemców do szybszej pomocy.
  • Odpowiedz
@Leniek: Uprzedzeni zaściankowi ludzie nie wyobrażają sobie życia bez mowy nienawiści. Bo jak to tak nie obrazić kilku grup społecznych dziennie? To nie po bożemu. Mnie to fascynuje że o gejach, siusiakach, transach czy czarnoskórych mówią najwięcej konserwatywni religijni i odizolowani ludzie o zainteresowaniu heteroseksualnym. Skąd ta analna fiksacja i nienawiść do świata to nie wiem ale mogę się domyślać. Dlatego też szczekanie kryptogejow traktuje z przymrużeniem oka i jako
  • Odpowiedz