Wpis z mikrobloga

@iforgotmypass_: no i jak tam to się krecji ogólnie? Skoro kupujesz kolejne to chyba całkiem całkiem. Masz już jakieś ciekawe opowieści poza tym szlifem co typ zaliczył? Mój sąsiad - śląskie więc żadna konkurencja - kupił cf Moto 400 Mt na wynajem i jakoś ludzie mu to biorą. Ale 125 to w sumie i lepszy i gorszy pomysł, z jednej strony możesz trafić na ludzi którzy totalnie nie ogarniają, a
  • Odpowiedz
@mlekoag: jest git. Terminy na weekendy pozaklepywane do polowy lipca na pierwsza honde. W tygodniu ludzie dzwonia i chca zwykle na biezaco. Odmowilem kilku osobom - jak ktos mi mowi ze nie potrafi jezdzic i sie boi to mowie mu zawsze zeby sie zapisal na kilka godzin nauki jazdy. Jak ktos nie jezdzil, ale wydaje sie ogarniety to nie mam problemu z wypozyczeniem. Czesto dzwonia ludzie, ktorzy opowiadaja mi historie
  • Odpowiedz
@iforgotmypass_: dzięki, fajnie że to się kręci, pomysły dobre, coraz więcej ludzi zaczyna jeździć. Może jakiś placyk/teren sobie najem ogarnij, kup jakies ochraniacze zbroje i tam naukę zorganizuj w jakiejś cenie za godzine.
  • Odpowiedz
Tak myślę, że jedna taka Vespa to też by może miała branie? Jakbyś się zastanawiał co następne ( ͡º ͜ʖ͡º)

Mógłbyś wtedy celować w pary, bo jednak Vespa to trochę bardziej damska maszyna( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz