Aktywne Wpisy

mug3n +3
I ktoś mi powie, że to ma sens. Że nad Bałtyk warto jechać. Lemoniada za 50 zł. Za około 400~500 zł mam obiad na wypasie w Chorwacji albo we Włoszech dla 4 osobowej rodziny. Za 200-300 zwykły a za podobne ceny jak w Polsce można się wyżywić we własnej kuchni w wynajętym apartamencie. Gdzie Rzym a gdzie Krym? #polskiemorze #baltyk #jprdl #podroze #urlop

źródło: 514123953_24753392570928995_8272662642818794933_n
Pobierz
Klotrimazol +42
Prawda jest taka, że gdyby gonciarzowi nie nacisnęły na odcisk to dalej by był w tej bandzie ćpunów, prostytutek, lewaków, feministek, p0lek, k0biet i dalej by gardził facetami, którzy byli j3bani przez p0lki, i nacpany klaskałby uszami do przemówień odklejonych naćpanych prostytutek.
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@niecodziennyszczon: Wyskok Gajewskiej to cos grubszego, bo pokazuje jak liberalne elity widzą i traktują biedniejszą część społeczeństwa, dlatego tak to rezonuje, w przeciwieństwie do potencjalnych bijatyk Nawrockiego. Sam fakt, że lasce przyszło do głowy przyjechać do umierających ludzi z workiem pyr całkowicie ich dyskredytuje.
Pada pełno truizmów o tym, jak PO czy KO obraża niższe warstwy, ale tu
@niecodziennyszczon: Czy będziesz bardzo zaskoczony, jeśli przypomnę, że PiS dokładnie to robił i jeszcze wykorzystywał do tego celu NASK?
Zespół Działu Przeciwdziałania Dezinformacji powołany w 2022 r. miał pierwotnie skupić się na zwalczaniu dezinformacji w obszarach takich jak wojna w Ukrainie, sytuacja Ukraińców w Polsce czy pandemia COVID-19. Według ustaleń dziennikarzy "Gazety Wyborczej", przed wyborami parlamentarnymi w 2023
@podomka: wszystkei te dane są podawane jawnie, po prostu ludziom zdrowym psychicznie nie mieści się w głowie, że musi być oficjalny ktoś, kto wam będzie agregował info z ~6 stron.