Wpis z mikrobloga

Hej, czy na Aliexpress można zwrócić towar bez podania przyczyny? Kupiłem niedawno tani projektor HY300 PRO mini na promocji, który dopiero do mnie idzie - w międzyczasie trafiłem na inny niewiele droższy, ale lepszy model HY320 mini (jeszcze go nie zamówiłem). Mogę zwrócić to pierwsze urządzenie? Muszę teraz czekać aż dotrze do mnie przesyłka i odesłać, żeby otrzymać zwrot? Zwroty na Aliexpress są bezpłatne? Zamówienie w międzyczasie lepszego projektora od innego sprzedawcy nie będzie teraz problemem (żeby nie zostać z dwoma urządzeniami)?

#aliexpress #cebuladeals #zakupyzchin #zakupyzaliexpress #projektor
Tino - Hej, czy na Aliexpress można zwrócić towar bez podania przyczyny? Kupiłem nied...

źródło: Hdd705629002d42c38b2da9f274a360e6z

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@sberatel: Serio nie ma różnicy? Mówisz o porównaniu do HY320 mini? Bo z kolei samo HY320 ma niby wyższą rozdzielczość i większą jasność, a do tego niższy minimalny rozmiar obrazu - sam HY320 jest raptem kilkadziesiąt złotych droższy.

BTW, zwrot jest bezpłatny? Sprzedawca mi pisał, że koszt przesyłki zwrotu może być na rzecz kupującego.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Wychwalany: @sberatel: Po opiniach jednak nocą coś tam widać - a chcę go używać w campervanie i na zewnątrz, żeby coś czasem obejrzeć - więc na pewno to lżejsze i tańsze od zwykłego telewizora, który jeszcze zajmuje miejsce, które jest na wagę złota w takim przypadku.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Wychwalany: Co Cię zniechęciło? Jasność, jakość obrazu? Okaże się w praktyce, ale biorąc pod uwagę zapotrzebowanie i jeszcze w takiej cenie - lepsze to, niż nic.
  • Odpowiedz