@Bartek4175 chłopie rób znalezisko, moze innym się będzie chciało i sprawdza jeszcze inne komisje. dobre byłyby jaja jakby się okazało, że wykopki odkryły taką aferę.
@Tikyo: ha ha ha, typie pomyśl, że w wypadku skończonych wyborów (w których nie napływają już nowe głosy), Trzaskowski potrzebuje tylko połowy przewagi Nawrockiego, żeby był wynik 50% - 50% i jednego ekstra głosu, by wygrać. Nie trzeba odrabiać 370k głosów wcale. ha ha ha ale historia, z kim ja tu siedze
Takich miejsc gdzie w wielkim liczeniu wyborców źle się wpisało i tak zostawili może być więcej xD i to na korzyść/niekorzyść obu kandydatów Tutaj porównałem tylko głosy z pierwszej tury do drugiej, bez przepływów. Jak macie jakieś legitne szacunki jak wyglądały przepływy to też mogę zrobić tabelkę w excelu.
@rancorn: Dodając do tego przepływy może być ciekawie. W wielu miejscach widać, że wyniki są wpisane na odwrót. Na miejscu działaczy KO bym sprawdził wszystkie zdjęcia na szkołach czy się zgadzają ze stroną PKW
@Bartek4175 róbcie znalezisko @Tikyo @rancorn @awdr / to może zmienić wynik w skali kraju, tutaj wystarczy 50% z tych 370K, a to jest nic przy takiej skali!
Komisja 35, Tychy
Komisja 3, Olesno
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: Zrzut ekranu 2025-06-4 o 17.50.39
PobierzTutaj porównałem tylko głosy z pierwszej tury do drugiej, bez przepływów. Jak macie jakieś legitne szacunki jak wyglądały przepływy to też mogę zrobić tabelkę w excelu.
źródło: trzaskowski
Pobierzźródło: nawrocki
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-06-4 o 18.00.44
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-06-4 o 17.59.56
Pobierz