Wpis z mikrobloga

• 212
Łooo Tylko nie mowie, ze wyjdzie z tego niezły wałek na wygranie wyborów. Jeśli wyszły by manipulacje w innych komisjach to mamy niezłe jaja
  • Odpowiedz
@Bartek4175 chłopie rób znalezisko, moze innym się będzie chciało i sprawdza jeszcze inne komisje. dobre byłyby jaja jakby się okazało, że wykopki odkryły taką aferę.
  • Odpowiedz
@Tikyo: ha ha ha, typie pomyśl, że w wypadku skończonych wyborów (w których nie napływają już nowe głosy), Trzaskowski potrzebuje tylko połowy przewagi Nawrockiego, żeby był wynik 50% - 50% i jednego ekstra głosu, by wygrać. Nie trzeba odrabiać 370k głosów wcale. ha ha ha ale historia, z kim ja tu siedze
  • Odpowiedz
Takich miejsc gdzie w wielkim liczeniu wyborców źle się wpisało i tak zostawili może być więcej xD i to na korzyść/niekorzyść obu kandydatów
Tutaj porównałem tylko głosy z pierwszej tury do drugiej, bez przepływów. Jak macie jakieś legitne szacunki jak wyglądały przepływy to też mogę zrobić tabelkę w excelu.

framugabezdrzwi - Takich miejsc gdzie w wielkim liczeniu wyborców źle się wpisało i t...

źródło: trzaskowski

Pobierz
  • Odpowiedz
wyniku wyborów to nie zmieni ale pokaże ze ten system przy niedużej różnicy jest bardzo podany na pomyłki i wtedy wynik może się odwrócić
  • Odpowiedz
  • 113
@rancorn: Dodając do tego przepływy może być ciekawie. W wielu miejscach widać, że wyniki są wpisane na odwrót. Na miejscu działaczy KO bym sprawdził wszystkie zdjęcia na szkołach czy się zgadzają ze stroną PKW
  • Odpowiedz