Wpis z mikrobloga

#motocykle
Sprzedaje Ducati, chce kupić coś bardziej na tor.

Przejechałem się CBR600RR.
Jezu.

Motocykl wpada w shimę przy 90kmh (jak oddawałem to powiedziano mi, że tak mają xD), heble gumowe, jakość wykonania jak z Temu.

Co wy widzicie w tych Japońcach?
wiktorbo - #motocykle 
Sprzedaje Ducati, chce kupić coś bardziej na tor.

Przejechałe...

źródło: IMG_5950

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wiktorbo mam Kawasaki Ninje 1200 i jestem zadowolony, idealny balans pomiędzy kulturalną jazdą po bułki podziwiając widoki a możliwością przygrzania aż miło, bardzo elastyczny i fajny motor, powinieneś być zadowolony bo cebry to takie chamskie przecinaki
  • Odpowiedz
@wiktorbo I feel you bro, to polecam Aprilie RS 125, bardzo fajny lekki motor do nauki jazdy a jednocześnie nie ma nic lepszego w tej pojemności więc jest to o czym piszesz i jeszcze to wściekłe jest, 2 paki zamykasz
  • Odpowiedz
@rzanpoll ale ja nic do niczego nie porównuje tylko odpowiadam na pytanie ziomeczka tak by wiedział co jest 5 by życie ułatwić, to wszystko, nie stresuj się wodzu bo narobisz w zbroję jak nie umiesz czytac.
  • Odpowiedz
@Solid_Lad93 co ty mi piszesz o czytaniu jak sam masz ewidentny problem z tym. Chłop pyta o motocykl torowy to piszesz, że masz kawasaki 1200.
Nie wiem pochwalić się chcesz? To nie koniecznie masz czym jak tak xd
  • Odpowiedz
@xede: jak moto tej klasy wpada w shime przy 90 km/h to już jest coś nie tak, jak obsługa mówi

TEN TYP TAK MO, to coraz więcej rzeczy jest nie tak XD
  • Odpowiedz