Aktywne Wpisy
czarrny +3
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +100
źródło: 20251130_113723
Pobierz

Ja osobiście nie lubię, nie rozumiem co zaszkodzi spytać? Jak mam ponosić ryzyko tego, że ktoś jedzie za mną bez zachowania bezpiecznej odległości to fajnie by było gdybym się na to zgodził.
Szczególnie że „nie wiedzieć czemu” najczęściej zdarza mi się takie podłączanie jak akurat jadę z dziewczyną i ona jedzie z tyłu.
#szosa #rower
źródło: IMG_2327
PobierzJak się do kogoś podłączasz, to normalne, że mówisz "cześć można się podłączyć?" Ja też w sumie nie lubię, jak ktoś bez pytania za mną jedzie. Jedziesz sobie spokojne, myślisz że sam, odwracasz się, żeby sprawdzić, czy można skręcić, albo żeby się wysmarkać a za tobą ktoś jedzie. Trochę dziwne.
Ostatnio w ogóle złapał się za mną gość na drugiej czasówce i to już w ogóle
O dziwo Varia bardzo często wyłapuje też rowerzystów, więc coraz rzadziej jest to zaskoczenie.
W zeszłym roku pod którymś filmem Jana bikeshow Piątkiewicza rozgorzała dyskusja o takim podłączaniu się
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sarza01: klasyk xD
@Sarza01: ale groźba dziesiony to nowość, napij się melisy, bo zaraz ty będziesz potrzebował gaci z pampersem.
@Robertuss: EJ CHŁOPAKI TO JA MAJA JESTEM KUWA KIMŚ JESTEM KIMŚ ROZUMIECIE KUWA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@klefonafide
Nie rozumiesz tekstu pisanego? Niemacie ubezpieczeń, a jeździcie jak wariaci..
@Sarza01: ale to nie do mnie tak.
Zagadać, dać znać że jedzie. Bo czasem faktycznie orientuje się po jakimś czasie że ktoś tam się z tyłu wiezie. To wystarczy. Nie pogonię, bo nie jestem asertywny ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko się dostosuję.
Ja sam żeby nikomu nie siadać na plecy:
- wyprzedzam
- odpuszczam korby na moment
- trzymam odpowiedni dystans
@Sarza01: Śmiem zakładać że ze zbioru rowerzystów, podzbiór szosowców ma największy odsetek ludzi z wykupionym odpowiednim OC.