Aktywne Wpisy

troglodyta_erudyta +133
W tym wątku dziękujemy Michałowi Białkowi i jego ekipie za doskonałe zabezpieczenia antyspamowe na jego portalu. Wpisujcie miasta.
#wykop
#wykop

zomowiec +40
Po prawie 7 latach… MAM TO!
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:

źródło: temp_file6806119477987986565
Pobierz
Według przecieków z spotkania kolacji rządzącej :
-Nie będzie powołania rzecznika rządu, bo premier wystarczy
-Nie będzie przyznania się do błędu by nie okazać słabości
-Nie będzie zmiany programowej koalicji rządzącej
A generalna konkluzja była taka, że Trzaskowski by przegrał bo każdy by przegrał
Źródło: Onet
xDDDDDDD
#wybory #polityka #bekazlewactwa #bekazprawakow #neuropa
Raz a porządnie zrobić im aborcje ze stanowisk a resztki wyrzucić na śmietnik ...
Wygrał je pis z 35% głosów, po 8 latach c-------h rządów dostał zadyszki ... Tusk na farcie zrobił ulepa z PO, Lewisky PSL i Hołowni.
PiS sie przegrupował i z konfą w 2027 roku idzie po większość konstytucyjną ... a ty żyjesz protestami za 2020 roku, przejrzyj na
@smalu: Dlaczego tylko kobiecie? Dlaczego ja jako mężczyzna mam nie mieć dostępu do aborcji prawnej? Przejawiasz typowe dla lewicy olewanie interesu męskiej części społeczeństwa ...
@smalu: no pisaliscie ostatnio ze trzaskowski nic nie ma wspolnego z lewakami i ludzie głosowali na dobra zmiane a nie mniejszosci ale widze ze narracja zmienna co 10 min xD
@igga: no to stracą większosc bo nadszedł moment, który zarzucało sie pisowi ze za kaczynskim stoi tylko twardy elektorat. Za tuskiem w tym momencie stoi tylko stara sekta i młodzi betoniarze a reszta sie odsuwa, ba obecna stosowana polityka nie zaciąga nowych i niezdecydowanych więc ryży jest zależny o układania sie z takimi odklejeńcami jak lewica
@igga: dlatego kandydaci z postulatami mieszkaniowymi dostali w sumie 15% czyli tyle co mentzen xD
@Leniek: Ty tak na serio? 2% brakło Trzaskowskiemu którego po deklaracji ze zawieszony jest bk0% wyruchali koledzy z koalicji Tusk, Schetyna i Jemniom z PSL i powiedzieli że dalej pracują nad kolejnym wariantem bk0% XD.
Niczym nie różnisz się od betonu pisowskiego.
Ba, znajdzie się wielu w tej grupie bezdomnych którzy traktują dopłaty do kredytów jako rozwiązanie xD
@Leniek: chyba u ludzi z podstawowym wykształceniem ale to i tak nie elektorat Trzaskowskiego XD