Wpis z mikrobloga

@ewk932: @klementyna123: @lukaschels: można rozebrać od najbliższej ściany i ułożyć z powrotem. Tylko tak - każdy będzie zalecał wymianę całości i raczej liczyłbym się z zapisem w umowie, że eksperyment spoza kanonu sztuki budowlanej i bez gwarancji.
  • Odpowiedz
@ewk932: dać się wszystko da, tylko zapewne jest podklejona przy ścianach, bo by się rozpadała. Pytanie czy ktoś się podejmie takiej zabawy i ile tak naprawdę paneli pójdzie do wymiany i ponownego docinania. Zaprwne zawołają jak za układanie całej podłogi
  • Odpowiedz
@ewk932: No to jeżeli to jest jodełka na klik, to nie wiem jakim cudem dadzą radę wymienić jeden panel. Układałem ostatnio jodełkę z artens'a i jak masz zaczepy po dwóch stronach to według mnie trzeba rozbierać całość od końca żeby jakkolwiek to wymienić. Ale specjalistą nie jestem.
  • Odpowiedz
@ewk932: No jeżeli ten sam panel jest zaczepiony o jakikolwiek (z przodu) to według mnie tego nie odczepisz. Żeby nie rozbierać całość to trzebaby go wyciąć, a w tym kolejnym żeby dało się go zamontować urwać zaczepy i przykleić.
  • Odpowiedz