Aktywne Wpisy

XkemotX +620
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę

źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
LukaszTV +94

źródło: temp_file8118652105316144348
Pobierz
Jeśli tak się stanie to będzie znak, że Tusk chce działać "brzydko", tak jak przejmowano TVP. Brzydko, ale skutecznie.
#polityka #wybory
@goldyn: Akurat bez prezydenta Bodnar jest bezużyteczny. To dobry człowiek, świetny prawnik, który wszystko chciał zrobić "po bożemu".
Teraz to już nie jest możliwe.
Jeśli da mu taką funkcję to w parlamentarnych ich konfederacja wyprzedzi, będzie jak za schetyny i kopacz
1. Zabetoniwac WSZYSTKO wlacznie z malymi sadami w pcimiu dolnym
2. Wydac bez zadnego namyslu wszystkie pieniazki jakie mamy na zdrowie czy cokolwiek innego
3. Zalac nawrockiego milionem ustaw i skierowan do wiezien winnhch politykow
4. R------c budzet do konca,
@goldyn: Najbardziej śliski typ w polskiej polityce właśnie został prezydentem.
Wyborcy skręcają w prawo i oczekują wyrazistych postaci.
@Hoisin_Sticky_Ribs: Brednie. Jakby chciał tak zrobić to by nie składał wniosku o wotum zaufania.
Uzyskanie wotum zaufania blokuje możliwość złożenia wotum nieufności na 3 miesiące.
@Pawery1: to jak ktoś inny przepchnie te ustawy bez podpisu prezydenta?
Giertycha to powinien schować w szafie, a nie awansować xD
@Pawery1: xD