Aktywne Wpisy

Finesta +960
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz
PorzeczkowySok +52

czy istnieją w ogóle jakieś gogle 3d które działają po prostu po kablu, bez kontrolerów, bez żadnych baterii, bez wbudowanych własnych systemów operacyjnych, będące po prostu takim monitorem do założenia na nos?
a przy tym nie kosztują milionów monet? (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
pytam o coś tak do 2000 naszych polskich cebulionów.
...a z tego co widzę, dla zjadaczy chleba dostępny jest tylko ten szajs od Oculusa (・へ・)
A systemy operacyjne i kontrolery ci wtedy dotują dzieciaki grające w gorilla taga. Normalnie to było droższe.
Dużo gier flat2vr gra się na padzie bez "świrowania z kontrolerami". Z UEVR np grałem Palworlda po premierze świetna sprawa z takiej perspektywy w to się grało też na gamepadzie. Mysz+klaw też można ogrywa np
gdyby tak to zrootować i wywalić cały bloat od Mety...
Jbnb nie mam jakiegoś wielkiego parcia na VR - póki co badam rynek
raczej i tak wstrzymam się jeszcze chwilę aż wymienię 4060 na coś mocniejszego.
@Dwudziestydrugi:
Quest 3, Pico albo PSVR z czego to pierwsze będzie najmniej problematyczne w obsłudze.
Jasne, Meta tam mnóstwo syfu napchała to fakt ale ciężko o lepsze gogle w tej cenie. Zresztą nie musisz użyć rzeczy od Mety.
Ja nic z tych "socjalnych" rzeczy nawet