Aktywne Wpisy

Tarec +268
#chwalesie #samochody #alfaromeo
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: 1000024351
Pobierz
XdekHckr +33
Nie polecam mbanku @mBank
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i

źródło: PXL_20250702_101443823~3
Pobierz
Najpierw nie poparł Trzaskowskiego, a teraz chce roztrwonić cały nasz wysiłek, który włożyliśmy, żeby odsunąć PiS od władzy w wyborach parlamentarnych 2023. Naprawdę, niech on już s-------a, niech zapadnie w sen zimowy na kolejne 10 lat i wróci do swojego poparcia na poziomie 1%.
#polityka #wybory #gorzkiezale
źródło: abee5c315f74cdbe68d67c31f181a58705ecb45c4b8c3fd012008fcbccf5fc0e
Pobierz@jutokintumi: no i gdzie minusy?
@aei9077 Bo ludzie nienawidzą pisu i tego jak zatruwał życie przez 8 lat. Sorry, możemy się różnić ale pamiętajmy o fundamencie naszej współpracy. Jak ktoś go kruszy to na co liczysz?
źródło: IMG_9177
Pobierz@Iskaryota: głosy tiktokowe
@Gluptaki: Na co mi taki fundament, który już nie chroni mnie przed pisem? Zagłosowałem w 2 turze na Trzaska jak 85% wyborców Zandberga i patus i tak wygrał. Znaczy to nie mniej nie więcej, że metody tuskowe na powstrzymanie PIS
@truchuo: typowy Razemek to jest głupszy od konfiarza.
Oczywiście, za Tuska jest tak samo jak za PiSu. Dokładnie ten sam styl rządzenia xD
@Gluptaki: razemki to wolą rządy PiS od KO. Jakby PiS odpuścił z kościółkiem, aborcją i gejami, to oni chętnie by na nich glosowali. Im tam przejmowanie mediów, u----------e opozycji czy r------------e trójpodziału władzy nie przeszkadza, bo dla nich to liberalne
Trzeba było przed II tura jeszcze
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: Tak, pierdu, pierdu. Dlatego 85% wyborców Zandberga głosowało w 2 turze na Trzaskowskiego, mimo że często nim gardzą. Ale wy jesteście odklejeni XD