Wpis z mikrobloga

Niech ktoś wytłumaczy Zandbergowi, że on zrobił te 4,86% głosami takich ludzi jak ja. Ludzi, którzy nie są lewakami ale oddali na niego głos bo forsował wprowadzenie katastru, solidnie prezentował się w debatach i nie jest z PiS-u.
Najpierw nie poparł Trzaskowskiego, a teraz chce roztrwonić cały nasz wysiłek, który włożyliśmy, żeby odsunąć PiS od władzy w wyborach parlamentarnych 2023. Naprawdę, niech on już s-------a, niech zapadnie w sen zimowy na kolejne 10 lat i wróci do swojego poparcia na poziomie 1%.
#polityka #wybory #gorzkiezale
jutokintumi - Niech ktoś wytłumaczy Zandbergowi, że on zrobił te 4,86% głosami takich...

źródło: abee5c315f74cdbe68d67c31f181a58705ecb45c4b8c3fd012008fcbccf5fc0e

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jutokintumi czemu uważasz, że każdy Razemek woli zamordyzm Tuska od Kaczyńskiego? Ja Zandberga najbardziej cenię w tym cyrku, a na Tuska nie oddam głosu, choćby mnie Wehrmacht miał obudzić o świcie
  • Odpowiedz
@jutokintumi: O proszę, Duńczyk nie ucałował berła Donaldowi i zaczęło się - widzę dziś już chyba 10 post w gorących na ten sam temat z tym samym screenem. Skąd tak dziś wypełźliście wszyscy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@januzaj: a czyja wina są poglądy szefa razemkow jak nie szefa razemkow XD

@aei9077 Bo ludzie nienawidzą pisu i tego jak zatruwał życie przez 8 lat. Sorry, możemy się różnić ale pamiętajmy o fundamencie naszej współpracy. Jak ktoś go kruszy to na co liczysz?
Gluptaki - @januzaj: a czyja wina są poglądy szefa razemkow jak nie szefa razemkow XD...

źródło: IMG_9177

Pobierz
  • Odpowiedz
Bo ludzie nienawidzą pisu i tego jak zatruwał życie przez 8 lat. Sorry, możemy się różnić ale pamiętajmy o fundamencie naszej współpracy. Jak ktoś go kruszy to na co liczysz?

@Gluptaki: Na co mi taki fundament, który już nie chroni mnie przed pisem? Zagłosowałem w 2 turze na Trzaska jak 85% wyborców Zandberga i patus i tak wygrał. Znaczy to nie mniej nie więcej, że metody tuskowe na powstrzymanie PIS
  • Odpowiedz
@jutokintumi: mam takie same odczucia. Jestem bardziej w centrum niż Zandberg, ale też na niego głosowałam. Dziś jak zobaczyłam co o---------l to mnie szlag trafił xd Adrian ma może jakieś 4 procent poparcia a zachowuje się jakby był trzecią siłą polityczną w Polsce. Nie wiem skąd to wynika - z naiwności?
  • Odpowiedz
Bo ludzie nienawidzą pisu i tego jak zatruwał życie przez 8 lat. Sorry, możemy się różnić ale pamiętajmy o fundamencie naszej współpracy. Jak ktoś go kruszy to na co liczysz?

@Gluptaki: razemki to wolą rządy PiS od KO. Jakby PiS odpuścił z kościółkiem, aborcją i gejami, to oni chętnie by na nich glosowali. Im tam przejmowanie mediów, u----------e opozycji czy r------------e trójpodziału władzy nie przeszkadza, bo dla nich to liberalne
  • Odpowiedz
@Gluptaki mówię przede wszystkim o obwinianiu go Razem za porażkę Trzaskowskiego w wyborach bo nie złożył deklaracji w której wskazał przekazania głosów na Trzaska. To nie jest partia wodzowska, żeby wyborcy polecieli bo im Donald lub Jarek kazali. Ludzie podjęli sami decyzję i 86% wyborców Razem głosowało na Trzaska. Zrobiliście sobie z razem kozła ofiarnego swoich nieszczęść bo jesteście od lat niezdolni do żadnej autorefleksji.
Trzeba było przed II tura jeszcze
  • Odpowiedz
razemki to wolą rządy PiS od KO. Jakby PiS odpuścił z kościółkiem, aborcją i gejami, to oni chętnie by na nich glosowali. Im tam przejmowanie mediów, u----------e opozycji czy r------------e trójpodziału władzy nie przeszkadza, bo dla nich to liberalne brednie.

@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: Tak, pierdu, pierdu. Dlatego 85% wyborców Zandberga głosowało w 2 turze na Trzaskowskiego, mimo że często nim gardzą. Ale wy jesteście odklejeni XD
  • Odpowiedz