Wpis z mikrobloga

Nie mogę się pogodzić z tym że chciałbym mieć dziewczynę ( ja lvl 25) ,a nigdy nie będę miał bo w szczerej rozmowie przyjaciółka powiedziała mi ze jestem zadbany ale z wyglądu paskudny , a na tinderze itp jak już raz na 2 miesiące dostanę like to od jakiejś gorylicy 130kg bez zębów i z włosami które jakby ,wykręcić jak szmatke’ to by smalec wyszedł z robakami
#tinder #milosc #zwiazki #wyznanie #zaleniesie
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@boskiklocv3:

bo w szczerej rozmowie przyjaciółka powiedziała mi ze jestem zadbany ale z wyglądu paskudny

Czy na pewno jest twoją przyjaciółką? Są różne gusta, możesz nie być w jej typie, ale na pewno jest duża grupa w której typie jesteś. Zresztą masz bardzo porządsną cechę przez kobiety, bo jesteś zadbany. A i tak najważniejsza jest unikalna cechą którą można określić jako urok osobisty, a to można jeszcze dodatkowo
GeraltRedhammer - @boskiklocv3: 
bo w szczerej rozmowie przyjaciółka powiedziała mi z...
  • Odpowiedz
ktoś napisał coś na poziomie

@boskiklocv3: szkoda tylko ze odpowiedź tego gościa wyżej to czysty cope i dziecięca naiwność.

bo w szczerej rozmowie przyjaciółka powiedziała mi ze jestem zadbany ale z wyglądu paskudny

Czy na pewno jest
  • Odpowiedz
@boskiklocv3:

Mordo, dla różowych 90% polskich facetów to brzydale. Niektórzy starają się rekompensować to wzrostem czy mięśniami i wklejać foty samej sylwetki. Albo zapuszczają brodę by choć kawałek twarzy ukryć. Może to też spróbuj. Albo bierz się do roboty i wróć na rynek z wyższym statusem materialnym.
  • Odpowiedz
@boskiklocv3: Nie poznasz innej niż wszystkie na tych appkach jak się nie wyróżnisz.

Jak masz status wyższy niż niższy znajdź sposób to wyrazić w zdjęciach i opisie. Inaczej przegrasz na starcie z typem co wpisał “195cm bo wiem że to ważne” albo innym co ma foty z siłowni czy nawet z Sebixem na tle BMW.

A każdy z nich to golodupiec i gdyby była choć jedna rubryka gdzie ludzie wpisują
  • Odpowiedz
jeśli nie w moim typie jest 99% które wygrywają konkursy piękności?

@GeraltRedhammer: w tych konkursach ta ocena piękności to ostatnie co decyduje o wygranej. tak tylko przypominam jak działa realny świat, a nie świat marzeń który roztaczasz w swoich opisach.

Nie wiem do końca jakie są teraz kobiety

no i od tego powinieneś zacząć swój wcześniejszy wywód.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie:

: w tych konkursach ta ocena piękności to ostatnie co decyduje o wygranej

Czego wygranej? Dla kogo? Jest jakaś grupa dla której to ma realne znaczenie ale to ułamki procent. Większości, nie interesują lub jest to dla nich zwykłe show. Ty wybierasz co rondla Ciebie może znaczyć. Dla Ciebie dużo i wygraną, a dla mnie prawie nic (o tyle, że lubię patrzeć na różne kobiece
  • Odpowiedz
@boskiklocv3: jak masz taki problem irl to na tinderze tym bardziej. Tam 75% to konta facetów wiec mało jest tam dziewczyn w porównaniu do facetów. Stąd słabo można się przebić jeśli nie jesteś mega przystojny itp. Odpuść sobie tindera a skup się albo na irl albo na innych apkach
  • Odpowiedz