Aktywne Wpisy

vorky +10
źródło: 1000025502
Pobierz
AgentGRU +105
Chłopczyku, szykuj się na pozew (napisany Comic Sansem, śmiechu warte)
#sebcel
#sebcel
źródło: 1000008965
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000025502
Pobierz
źródło: 1000008965
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Tasde: a może po prostu oni lubią być bezrobotni? Jeszcze by tylko brakowało żeby jakiś kołhoz im obok wybudowali i by się zaczęło nękanie z pośredniaka, a tak to mają spokój xD
@bronek-adam Jedna z najgłupszych rzeczy, jaką czytałem w tym roku.
@Plp_: no więc najśmieszniejsze w tym jest to, że mieszkańcy, wójt i sołtys nie mają nic przeciwko, a kościół w ogóle się nie wypowiedział xD w innym artykule znalazłem, że mieszkańcy gminy dołączyli do protestu bez żadnych liczb - możemy się domyślać ilu ich było
Braun z prawakami nazwozil fanatyków z całej Polski i oprotestowali inwestycje oddaloną O KILOMETR od miejsca objawień xD
Równie 10 lat temu Korwin mógłby tam stać i nikt by nie dał ebania
Albo chcą wyłudzić kasę od Lidla za odstąpienie, albo (co bardziej pasuje) niedługo w tym miejscu postawi się konkurencja i to bez żadnych protestów
I w sumie robili, mieszkam ze 300 km od Gietrzwałdu a u mnie pod Lidlem też gaśniczaki stały i protestowały.
@bronek-adam: "Początkujący kasjerzy-sprzedawcy mogą liczyć na wynagrodzenie w przedziale od 5250 zł do 6450 zł brutto."
NA start W-wa = 5500 brutto + prywatna opieka medyczna + świadczenia dla dzieci z okazji świąt + dopłata do urlopu "pod chmurką"
źródło: pobrane (6)
PobierzBraun jest wariatem, więc jakoś mocno ukochał ten Gietrzwałd i się trafiło, że w 2024 Lidl postanowił wybudować pod tą wsią swoje centrum logistyczne. Bo blisko Olsztyna, bo bezrobocie wysokie więc o ludzi łatwo, nie wiem.
Niemniej Brauna to w------o tak, że przypuścił swój typowy szturm szaleńca.
No i
@Tasde: najlepsze jest to, że lokalny proboszcz powiedział, ze on z tym protestem nie ma i nie chce mieć nic wspólnego XD