Aktywne Wpisy

Tarec +268
#chwalesie #samochody #alfaromeo
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: 1000024351
Pobierz
XdekHckr +33
Nie polecam mbanku @mBank
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i

źródło: PXL_20250702_101443823~3
Pobierz
#polska #polityka #wybory #sejm #zandberg #4konserwy #neuropa
źródło: image
PobierzTakie to są nasze lewaki. Prawdziwie lewicowi, lewicowa wrażliwość i LGBT...
Tacy z Giertychem na awatarze i liżący rowa Tuskowi xd
Czy wolą u władzy centrowy reżimowy rząd Tuska, czy liberalna koalicję konfedepisu z braunem.
@mrKuaku: Na ten moment wygląda, że Platforma jest na tyle nieskuteczna, że pcha nas tak czy siak w rząd konfedepisu z Braunem. Jeśli nie teraz to w 2027. A wybory prezydenckie są tego najlepszym dowodem. Głosowałem w II turze na kandydata PO, żeby zatrzymać PIS? I co, zatrzymali? XD
Ekipa Magdaleny Biejat zrobiła to co mówisz:
Komentarz usunięty przez autora
Prawaki (PiS plus Konfa, może Braun) i tak utworzą rząd najpóźniej w 2027, to już moim zdaniem nieuniknione. Co więcej, to jest nawet pożądany przeze mnie scenariusz, bo tylko tak
@DwaKolory: A Jak idzie wdrażanie postulatów programowych Lewicy, która została w rządzie? Poza ochłapami jak renta wdowia nie byli w stanie zrobić nic. W mieszkalnictwie Paszyki inni dosłownie srają im na głowę, w kwestii składki zdrowotnej Tusk olał ich głosując sobie obniżkę z konfederacją, aż musieli żebrać
@aei9077: Weszło invitro, weszło babciowe, weszła ta renta wdowia, no to jest bardzo dużo. Co
@DwaKolory: O królu złoty, to ja dziękuję za takie coś bo idąc tym tokiem to dopłaty do kredytów też były elementem programowym innej partii koalicyjnej XD Warto iść na kompromisy, ale
Zresztą idąc Twoim tokiem rozumowania, to dobrze że PSL blokuje ustawy światopoglądowe? No bo moim zdaniem właśnie niedobrze, ale skoro usprawiedliwiasz takie blokady, to rozumiem że i PSL jest
@aei9077: Wiesz jak działają wybory?
Głosowanie przeciwko temu rządowi to głosowanie za następnym- wiadomo jakim.
@To_ja_moze_pozamiatam: Koalicja ma 242 głosy, większość wynosi 231. 5 szabel Razem nie ma znaczenia dla dalszego istnienia tego rządu.
Tak jak by nie zauważał co jest na szali obecnej polityki w PL.
Jaką zasadę? Granie PO i PiS-u na utrzymanie duopolu za wszelką cenę?
Co jest? Nieudolne rządy Tuska pchają nas w ręce koalicji PiS-Konfa lub KO-Konfa.
A ja pokuszę się na odpowiedź na ten eksperyment, bo widzę że kolega to trochę olał - może mielibyśmy jakiekolwiek szanse na jedną partię lewicową, która nie obija się o próg i w zasadzie to g---o ma do powiedzenia w każdym rządzie, jaki by nie
Patrząc się na wyniki połączonych partii lewicy, 8,6% to nie odbiega mocno od tego co teraz kandydaci zebrali podczas wyborów prezydenckich. Tutaj nie masz głosów "straconych" na mniejszego kandydata, a gdy twarz twojej partii nie jest w stanie przebić się przez próg to powodzenia w przekraczaniu progu w wyborach