Aktywne Wpisy
Supernowa +27
Poznawalam typa na wykopie, mielismy sie spotkac, ale koledzy odradzali mu bo "dziewczyna z wykopu na pewno gra w lola, jest brzydka, gruba i ma pryszcze" xdd NO KONIEC SWIATA
Bansik777 +2
PROSZĘ O POMOC
Cześć Wykopie, muszę prosić Was o pomoc dla mojej suni. Sytuacja stała się krytyczna.
Lilka to 5-letni pies w typie amstaffa. Do tej pory leżała całkowicie bezwładnie, sparaliżowana od połowy – musieliśmy zmieniać pod nią podkłady higieniczne, a karmić i poić zrobioną strzykawką. Z dnia na dzień jej stan drastycznie się pogorszył: doszły silne drgawki, wysoka gorączka, bardzo przekrwione oczy, suchy nos i wycie z bolesności.
Potrzebujemy rezonansu magnetycznego na cito, żeby
Cześć Wykopie, muszę prosić Was o pomoc dla mojej suni. Sytuacja stała się krytyczna.
Lilka to 5-letni pies w typie amstaffa. Do tej pory leżała całkowicie bezwładnie, sparaliżowana od połowy – musieliśmy zmieniać pod nią podkłady higieniczne, a karmić i poić zrobioną strzykawką. Z dnia na dzień jej stan drastycznie się pogorszył: doszły silne drgawki, wysoka gorączka, bardzo przekrwione oczy, suchy nos i wycie z bolesności.
Potrzebujemy rezonansu magnetycznego na cito, żeby

W zeszły weekend na Juwenaliach w Łodzi studenci zdewastowali 20-letniej studentce Toyotę Celicę 5 generacji. Sprawa boli mnie podwójnie, bo jestem pasjonatem starszych japońców, a tutaj młoda osoba ewidentnie dopiero łapiąca zajawkę, na którą brutalnie napluto. Pomożecie zidentyfikować najbardziej zaangażowanych w ten proceder osobników? Więcej zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1183667420438696&set=a.666232325515544&locale=pl_PL
#lodz #lodz #juwenalia #politechnikalodzka #politechnikalodzka #jdm
źródło: lodz
PobierzNajtrudniej niestety jest zmusić człowieka do bycia porządnym. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Zoltrix__: Cena tego samochodu będzie tylko rosnąć i to kilkukrotnie.
@PiccoloColo: po co się mieszasz w polskie sprawy skoro jesteś obcokrajowcem?