Według niepotwierdzonych informacji, podczas eksplozji ładunku pod mostem kerczeńskim miał zginąć przechadzający się wtedy po moście czeczeński generał Magomed Tuszajew. #wojna #rosja #ukraina
często bekujemy sobie tutaj ze śmierci Magomeda, czy ktoś może mi wytłumaczyć kontekst?
@konmad: Media podawały informację o jego niepotwierdzonej śmierci przy więcej niż jednym ataku podczas wojny. Tak stał się wykopowym memem i prawdopodobnie (bo to niepotwierdzone informacje) ginie przy każdym mniej lub bardziej ciekawym wydarzeniu. ( ͡°͜ʖ͡°)
Media podawały informację o jego niepotwierdzonej śmierci przy więcej niż jednym ataku podczas wojny. Tak stał się wykopowym memem i prawdopodobnie (bo to niepotwierdzone informacje) ginie przy każdym mniej lub bardziej ciekawym wydarzeniu. ( ͡°͜ʖ͡°)
@BulgarskiTaboret: tak się domyślałem, ale wolałem się upewnić ( ͡°͜ʖ͡°)
#wojna #rosja #ukraina
źródło: 747ea6bdf47f4b0009e52e8ac79e6d6dfa3269ce4c48f746c0db4630b63f1530
Pobierz@konmad: Media podawały informację o jego niepotwierdzonej śmierci przy więcej niż jednym ataku podczas wojny. Tak stał się wykopowym memem i prawdopodobnie (bo to niepotwierdzone informacje) ginie przy każdym mniej lub bardziej ciekawym wydarzeniu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BulgarskiTaboret: tak się domyślałem, ale wolałem się upewnić ( ͡° ͜ʖ ͡°)