Aktywne Wpisy

HeinzGuderian +23
#danielmagical #natimagical
Wysyłam najnowsze filmiki z Danielem i Nati na PW, warunkiem jest weryfikacja konta poprzez przesłanie zdjęcia na PW.
Wysyłam najnowsze filmiki z Danielem i Nati na PW, warunkiem jest weryfikacja konta poprzez przesłanie zdjęcia na PW.

5KYN3T +707
Czy kwiatom mojej Mamy wolno plusa? To jej pasja od dziesięcioleci, a jest za skromna aby chociaż na Pinterest wrzucić jedno zdjęcie swoich roślin. Reszta w komentarzu.
#kwiaty #ogrodnictwo #ogrod
#kwiaty #ogrodnictwo #ogrod

źródło: IMG_4959
Pobierz
Nie da się tak pracować, a nawet nie zacząłem.
I nie ma co narzekać na lekarzy, pielęgniarki, policjanci, nawet nauczyciele potrafią zawalczyc o swoje, a nawet farmaceuci, ktorzy nie pozwolili by ktos kto ma pomysł na prowadzenie apteki mógł prowadzić aptekę, bo nie jest aptekarzem xD
https://mgr.farm/aktualnosci/apteka-dla-aptekarza-2-0-wchodzi-w-zycie-co-to-oznacza/
Ten zawód to jest parodia i stał się taki, bo pchały się w niego przemadrzale Mateusze śmiejące sie z innych, że się trzeba było uczyć, ale jednocześnie niemiejacy podstawowych umiejętności miękkich, a management tylko zagania ich w stronę mniejszych powyżek, większej wydajności i rytuałów upokorzenia w postaci kierownictwa nie mającego pojęcia o IT
Chyba zostanę kierowca tira c+e, nie wiem ja już mam dość mojej pracy na magazynie, w IT na początek miałbym takie same pieniądze, ale nie musiałbym się użerać z mentalnym sebostwem
#przegryw #zalesie #praca #pracait
@model_trzy_zmianowy: szerokiej mordo
Praca wszędzie
Za dużo nie robi
Nie gadajcie o odpowiedzialności bo salto jebne xD
W niektórych aptekach jeszcze wyrabiają leki czasami takie ręczne
Praca wszędzie
Godziny do wyboru
W miarę lekkie
Podajesz leki
Studia