Aktywne Wpisy
korell +26
Mam 28 lat i od dłuższego czasu myślę o przebranżowieniu się do jakiegoś normalnego zawodu, mam już dość pracy z patusami. Od dziecka interesuje się komputerami, instalowałem gry z crackiem, zawsze lubiłem kombinować, pomagałem wszystkim ciotkom z komputerem. Gdy było trzeba to konfigurowałem routery, a w liceum wymiatałem z excela, później studia i praca w kołchozie. Oczywiście znam dobrze angielski i mam A2 z niemieckiego, od czego zacząć naukę, żeby znaleźć jakąś

uncle_freddie +55
Każdy Mundial to święto piłki, ale jak myślę, że za rok czeka nas ta hamburgerowa udręka z tandetnym guwnoshow, niepunktualnością i przesuwaniem godzin meczów i możliwymi stypami na trybunach, to odechciewa mi się wszystkiego
#mecz
#mecz
Wystarczy zdjęcie murzyna srającego do rzeki z podpisem, że Polska będzie jak Francja za kilka lat i to jest wystarczające. Ile by Tusk nie mówił, że mamy najbardziej rygorystyczne zasady otrzymania azylu, że traktat migracyjny nas nie będzie dotyczył - nic to nie da. To, że PiS sprowadzał rekordowe ilości przybyszów z państw muzułmańskich, nie ma żadnego znaczenia bo łatka eurokołchoźników została przylepiona tępą propagandą, a odkleić jej tak łatwo się nie da.
Odpowiedzią na to byłaby propaganda z drugiej strony, to rozwiązanie nie byłoby etyczne, a strona PiS / Konfederacji tym razem by ją szybko odrzuciła, trafnie określając propagandą (bo ta w której tkwią, jest komfortową bańką - według nich - prawdy).
#polityka #neuropa #4konserwy
@Salvia_rosmarinus: To wina Tuska, że nie potrafi trafić do elektoratu. Filmik jak przegania murzyna srającego do zalewu by mu podniósł poparcie wyżej niż sto złomowań Pisu
@Salvia_rosmarinus: Ludzie nie wybrali Trzaskowskiego nie dlatego że widzieli na fejsbuku zdjęcie srającego do rzeki murzyna, tylko dlatego, że Tusk sam mówił o biednych ludziach szukających
@Salvia_rosmarinus: Dobrze, ale czy to jest jakaś nowość? Właśnie między innymi dzięki temu, że krótkie filmy odnoszą sukces lata temu jedną z podstaw tworzenia muzyki stały się teledyski.
@Salvia_rosmarinus: Nie zgodzę się, moim zdaniem konfederacja zaczęła hodowlę swoich wyborców znacznie wcześniej. Nie wiem czy pamiętasz, ale przez długie lata w polskich szkołach powiedzmy tam od gimnazjum w górę był taki moment, że w takich szkolnych
Ale uważam że trzeba. Musi być kontra do tych treści, albo trzeba te platformy po prostu zbanować.
@Kuklak: Liberalne rządy na zachodzie są odpowiedzialne za całokształt polityki EU - w tym istnienie i wdrażanie paktu migracyjnego. KO w Europarlamencie dzieli ławy z ludźmi, którzy to wszystko zaprojektowali. Ludzie z lewicy - czyli koalicjanta KO głosowali za przyjęciem paktu w jego najbardziej radykalnej formie. Pisu nie będę bronił, bo
Ludzie zobaczyli jak wygląda rzeczywistość Unijnej wizji Tuska i Trzaskowskiego i głosowali przeciwko temu. Tylko tyle i aż tyle. Jesteście całkowicie odklejeni.
źródło: image
Pobierz@Salvia_rosmarinus: czemu właśnie? u nas już w 2007 hitem w trakcie kampanii były "kurczaki i ziemniaki" czy wymyślone opowieści o pielęgniarkach które się spotkało, to nie jest żadna nowość w Polsce