Aktywne Wpisy
jacek7921 +2
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

Uzytkownik_awaryjny +119

podstawowe: Nawrocki 73,4 proc., Trzaskowski 26,6 proc.,
zawodowe: Nawrocki 68,3 proc., Trzaskowski 31,7 proc.,
średnie: Nawrocki 51,6 proc., Trzaskowski 48,4 proc.
wyższe: Nawrocki 37,4 proc., Trzaskowski
@Dominias: to chyba liczysz razem z osobami poniżej 18 roku życia xd
edit: szybkie dane od gemini
W 2021 roku około 11,7% ludności Polski w wieku 13 lat i więcej posiadało wykształcenie podstawowe, co oznacza, że około 3,8 miliona osób miało ten poziom edukacji.
Więc takich z 18 lat i więcej to można liczyć w setkach tysięcy maks. I to właśnie idealnie
Już nie wspominając o tym, że te słupki z wykształceniem można sobie w dupę wsadzić bo właśnie takie julki, które nadal studiują jakąś europeistykę mogły powiedzieć, że
- "nie wpuścimy imigrantów!" (wpuszczają ich setki tysięcy)
- "mieszkania będą w zasięgu ręki dla każdego!" (wprowadzają program dopłat, który tuczy deweloperów)
- "zła unia nakazuje nam być bardzie eko!" (podpisują się pod tzw. zielonym ładem)
- itd...
Tylko, że prosty człowiek żyjący na wsi i oglądający tylko republikę nie analizuje faktów
Imigracja-gdy pis blokował tą nielegalną na Białoruskiej granicy - kto odstawiał tam szopki z bieganiem? Kto krytykował pomysły budowy płotu?
Pis wprowadził program dopłat i wywalił ceny mieszkań w górę. KO ciągle próbuje przepchnąć kolejne programy wspierające deweloperów. Teraz jedni zapowiadają że chcą walczyć ze wzrostem cen mieszkań a drudzy nadal wspierają deweloperów- zdziwiony że ci pierwsi dostaną głos?
źródło: Dane-migracje-1
Pobierz@Dominias: nie wiem. Dla mnie powinna być dostępna do 40 tygodnia ciąży dla obu płci. Ale to raczej mało realne bo kobiety nie chcą ponosić odpowiedzialności za swoje czyny ale za to facetów do tego przymuszają.
źródło: imigranci
Pobierz@Vinizius: mowa nienawiści jest tylko wtedy gdy wam pasujexD