Aktywne Wpisy

sarnamarna +36
jestem dorosła i mam prawo spać w piżamie hello kitty kupionej za darmo w sinsay (bawełna 100%)

źródło: 1000019771
Pobierz
Kantar +1
Może ktoś mi wytłumaczyć reakcje w stylu „o k---a więc się zaczyna” na reddicie.
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran
Ja za swoje niepowodzenia winię tylko siebie i mam tego świadomość.
@PogromcaPatusow: pis by go przegłosował w jedną noc a Duda miał na rano na biurku do podpisu już dawno temu. Jeszcze by Holecka w wiadomościach piała z zachwytu jaki to sukces.
@znikam5: No i kto tu jest zmanipulowany powtarzając wyssane z palca oskarżenia medialnych szczujni xD
Za to tego z bialymi zebami zrobione ze sluzbowej karty kredytowej to kazdy zna
@makolem: co jest nieprawdziwego w mowieniu o Nawrockim gangus? Nie da sie byc kibolem chodzacym na ustawki bez bycia gangusem
źródło: Gsfz4YkXcAAvx6V
PobierzTo czemu nie poszedl pozew w trybie wyborczym?
Do ustawek to sam sie przyznał
Do snusa (nielegalnego w Polsce) również
Na machlojki z mieszkaniem w Gdańsku sa twarde papiery
Mas ty rozum?
A. obecny rząd nie umie sprzedać swoich sukcesów (nie mają nawet rzecznika) oraz zupełnie nie panuje nad wrogą propagandą i dezinformacją
B. PiS i Konfederacja nie tracili czasu i na wszelkie sposoby urabiali podatne grupy społeczne swoim przekazem
Duża część społeczeństwa, a już na pewno ta grupa, która przeważyła szalę, nie analizuje sytuacji i ma pamięć złotej rybki. Bazują tylko na prostych przekazach, które mają
Lata 2015-2020 (do pandemii) to raczej udane rządy. Powprowadzali sporo potrzebnych prospołecznych reform, bo wcześniej to myśmy żyli w zasadzie w korwinowskiej dystopii, gdzie praca po 4 zł na godzinę była czymś powszechnie występującym np. w ochronie mienia. W tych latach nie było ani kryzysu ani inflacji, po prostu fajne lata do życia w Polsce.
W
@reveil: ale Nawrocki jest lepszym? Przecież polski węgiel nie ma żadnej opłacalności ekonomicznej, to tylko populizm żeby górnicy głosowali.