ANDRZ_J ANDRZ_J przedwczoraj, 03:31:32 6 + Tyle się gada o Polsce podzielonej na pół. Tak naprawdę to 1 tura z-----a, gdzie 60% głosujących wybrało POPIS. To jest dopiero tragedia. #wybory #polityka
Drom Drom przedwczoraj, 03:33:47 via Wykop 0 + @ANDRZ_J: Do starych ludzi i patologii nie przemówisz.
NinjaVanilla NinjaVanilla przedwczoraj, 03:35:09 via Wykop 5 + @ANDRZ_J: ja akurat głosowałam na konfederację, ale w drugiej turze musiałam zagłosować na mniejsze zło czyli Nawrockiego.
MinisterKoryto MinisterKoryto przedwczoraj, 03:53:45 via Android 6 + @ANDRZ_J z tą polską na pół to już takie mityczne powiedzonko się robi, bo jak się spojrzy na mapkę powiatową to batyr zezłomował niemal w calej Polsce.
kptDoopa kptDoopa przedwczoraj, 05:16:07 via Wykop 0 + ja akurat głosowałam na konfederację@NinjaVanilla: Na tą antysystemową konfederację która się teraz układa z pisem? No dej spokój, to już zandberg jest bardziej antysystemowy xD
#wybory #polityka
@NinjaVanilla: Na tą antysystemową konfederację która się teraz układa z pisem? No dej spokój, to już zandberg jest bardziej antysystemowy xD