@Decline dla hecy. Obecnie narracja jest taka, ze to tylko medialne plotki, a nikt nie zostal skazany w sprawie kawalerki. Ba, nawet zarzutow nie postawiono. Wydaje się jednak, ze zbyt malo czasu uplynelo na zgromadzenie materialow dowodowych.
Zaden szanujacy sie prokurator nie pojdzie do sadu bez mocnych dowodow, bo sąd mu uwali proces, a od wynikow (% skazanych na podstawie zarzutow) zalezy jego kariera i awans. W dodatku, uwalenie tak medialnej
@DEVILLIVED tak, zgadza się. Ładnie to rozpracowałeś ale myślałem, że to oczywiste
Nie, brak odpowiedzialności za własne czyny, niewyciaganie konsekwencji z własnych porażek oraz zero chęci poprawy swojej sytuacji - to nie jest dla mnie oczywiste. Wręcz przeciwnie, taka postawa jest mi obca.
@DEVILLIVED: To byłby wyjątkowo głupi ruch. Do skazania jest długa kolejka PiSowców, którzy mają na koncie gorsze rzeczy niż ona, a proces karny pierwszej damy tylko i wyłącznie zaogni konflikt i nie przyniesie absolutnie żadnych realnych korzyści.
@nevermoon też tak podskórnie czuję. Chociaż uwazam, ze ta sprawa powinna mieć final w sądzie: karnym albo cywilnym. W dodatku, z powództwa jednej lub drugiej strony. Nie zamykam się na żaden scenariusz 😄
W innym wypadku, będzie to pokazanie, ze "wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze od innych" albo, faktycznie, ustawka medialna. Chociaż patrząc na akt notarialny i słowa prezydenta, to raczej NIE wygląda jak ustawka. Bo co? Dziennikarze
@DEVILLIVED na szczęście wszystkie wykopki oskarżające Nawrockiego zgłosiły na prokuraturę dowody tych swoich pomówień więc lada moment odpowie za to wszystko ( ͡°͜ʖ͡°)
Zaden szanujacy sie prokurator nie pojdzie do sadu bez mocnych dowodow, bo sąd mu uwali proces, a od wynikow (% skazanych na podstawie zarzutow) zalezy jego kariera i awans. W dodatku, uwalenie tak medialnej
ohoho, widzę króla merytoryki. Jeszcze jakieś słowa szepcze ci przed snem do ucha tata?
Chociaż, gdy patrzę na twoj profil, to wydaje się, ze akurat ojca to brakowało. Same perwersyjne materialy udostepniasz.
Słaba historia. Pouczająca dla mnie. Mam nadzieję, ze dla ciebie również.
Czyli tylko dla mnie... napisz, gdy dobijesz do połowy bańki.
Nie, brak odpowiedzialności za własne czyny, niewyciaganie konsekwencji z własnych porażek oraz zero chęci poprawy swojej sytuacji - to nie jest dla mnie oczywiste. Wręcz przeciwnie, taka postawa jest mi obca.
Ja do roboty mam na 11, w dodatku home office (⌐ ͡
W innym wypadku, będzie to pokazanie, ze "wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze od innych" albo, faktycznie, ustawka medialna. Chociaż patrząc na akt notarialny i słowa prezydenta, to raczej NIE wygląda jak ustawka. Bo co? Dziennikarze