Aktywne Wpisy

mirko_anonim +789
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

kurylak +11
Czuję wypalenie zawodowe. Praca od 6:00 do „16-17”, ale po pracy trzeba być pod telefonem i pilnować i koordynować, czyli tak naprawdę pracuje do 20-22…
Oprócz tego częste pretensje. Pracuje w logistyce, zleceń przyjmują więcej niż jest to realne do wykonania i teksty kolega coś pokombinuje, coś wymyśli. Postaramy się…
Nie jest to fizyczne możliwe do wykonania. Zgłaszałem miesiąc temu, że planuje odejść. Obietnice, że będzie lepiej, że znajdą zastępstwo.
Nic
Oprócz tego częste pretensje. Pracuje w logistyce, zleceń przyjmują więcej niż jest to realne do wykonania i teksty kolega coś pokombinuje, coś wymyśli. Postaramy się…
Nie jest to fizyczne możliwe do wykonania. Zgłaszałem miesiąc temu, że planuje odejść. Obietnice, że będzie lepiej, że znajdą zastępstwo.
Nic
Taki "Polish dream" i awatar apsirujących millenialsów urodzonych w latach 80. - tacy fajni, europejscy i tolerancyjni, z wyspą w kuchni z meblami na wymiar i kredytem na 30 lat w deweloperskim klocku z elewacją w kolorze ecru, a pod spodem... w sumie niczego nie ma.
#wybory #polityka
źródło: 9vzjcw
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Janusz_herbu_sKoryBut_Wisnioweczka: Zapomniałem też wspomnieć o kiepsko zawoalowanej pogardzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz@chromypies: Przecież dokładnie to robią, hipokryzja, ukryta pogarda w kierunku przedstawicieli tzw "Polski B" to norma. To nie jest pogarda wykrzyczana - to pogarda uśmiechnięta i protekcjonalna. Bo co jakieś wieśniaki z Podkarpacia
@mateos11: Worek ziemniaków to tylko wymowny symbol, kolego.
@Markowowski: Ale to na pewno nie wszyscy. Tylko ci najgłośniejsi, bezczelni, przemądrzali są najbardziej widoczni. A jeszcze politykom udaje się elegancko dzielić naród i napuszczać na siebie różne grupy. Trzeba uważać, żeby samemu nie
Żeby nie było, nie bronię tutaj tych konkretnych polityków, bo ich nie znam, ale pewnie
@mateos11: Worek ziemniaków to pierwszy gwóźdź do trumny. To było spluniecie na potencjalny elektorat w DPS poprzez karygodne zachowanie w stylu „ Dobry Pan ofiarowuje darek ubogim prostaczkom”.
News flash: Prości ludzie maja wyćwiczoną świadomość kiedy ktoś ich obraża oraz wykorzystuje to zagrywek politycznych. Wiecie, lata praktyki…wielu z nich niestety zatraciło się w nienawiści do możnych tego świata.