Wpis z mikrobloga

#wybory #bekazprawakow #bekazpisu #bekazkonfederacji
#matecki

https://natemat.pl/amp/593780,filiks-zabrala-glos-w-rocznice-urodzin-zmarlego-syna-to-przez-mateckiego

Ten pan właśnie siedzi sobie i świętuje bo dzięki głosom niereformowalnych przygłu... pisowców i konfiarzy, którymi sterował jak marionetkami załatwił sobie immunitet i nietykalność za 2 poprzednie kadencję i 2 kolejne po przejściu władzy przez piss. głos na Nawrockiego był głosem na takie kreatury...

Pewnie jesteście z siebie dumni co? Czy nawet o tym nie wiecie bo jedyne co was interesuje to domniemane LGBT Trzaskowskiego i problemy które mamy z winy Pisu a przypisujecie je KO bo przerasta was poświęcenie 10 sekund na sprawdzenie informacji która was karmią pisowskie szczekaczki?

Wiem że dużo liter ale może dacie radę. #polityka
BNM2136 - #wybory #bekazprawakow #bekazpisu #bekazkonfederacji
#matecki

https://nate...

źródło: IMG_6338

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
No właśnie może mi ktoś wytłumaczyć na co czekają. On chodzi na wolności jeszcze się śmieje
  • Odpowiedz
  • 0
@matm: trzymali sprawę do zmiany prezydenta na swojego, niestety się nie udało. Myśleli że pis będzie stał w miejscu a ludzie tak jak w 2023 gniewnie zagłosują przeciw Jarkowi i nie będzie trzeba nic robić a tu zonk, pis odrobił lekcje i jest na fali wznoszacej. Pisowcy grali tak brudno jak tylko mogli bo walczyli o życie na wolności. Prezydenta mają co znaczy że będzie paraliż państwa i nikomu z
  • Odpowiedz
  • 0
@szach-perski: rozumiem, mi też się to nie podobało ale ja nie jestem z Warszawy i nie obchodzi mnie jak się tam bawią. Niech warszawiacy reagują. Zestawiając to co z krajem zrobia te kolejne kadencję pisu to te lgbt to nie jest nawet 0.05% problemu, państwo to coś więcej
  • Odpowiedz
  • 2
@gandalf_rzulty: no to jest jasne dla każdego rozumnefo człowieka, że to całe lgbt to pewnie był ułamek procenta działań. Ale wystarczyły miesiące ciągłego prania mózgów żeby w przeciętnym Mariuszu wykreować obraz jakiegoś psychofana zboczeń i pierwszego geja RP
  • Odpowiedz