Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MatemXVI: tylko stwierdzenie "czasy się zmieniły" w tym przypadku ma bardzo znaczące zatsoowanie, dziś ci 'zwykli ludzie ze wsi' takiego Trzaskowskiego by tam wyzywalo obrażało i pewnie co poniektórzy ze sztachetami pogonili - co jest efektem systemowego prania ludziom głów przez PiS przez ostatnie lata, zwłaszcza tym gorzej wykształconym i dlatego pis wygrywa na wsiach tak zdecydowanie, mają wspólnego wroga

Divide et impera
  • Odpowiedz
@Lpsy: tylko że Tusk jako doświadczony polityk powinien za tym nadążać i to wiedzieć. To samo z internetem, podcastami itd, tam jest sztab ludzi prowadzących kampanię oni też o tym wiedzą.
Jedno co myślę mogło zaskoczyć i szokować że taka ilość afer nie wystarczyła. Oni wiedzieli ile brudu jest na kandydata pisu i pewnie liczyli że to wystarczy żeby go zatopić. Ja jakbyś mi podał jakiś raport z co lepszymi
  • Odpowiedz
@Lpsy: ciężko żeby było inaczej, jeśli butę i pogardę widać nie tylko w samym trzaskowskim ale także jego elektoracie - przekonani o swojej wspaniałości otwarcie mowia o odłączeniu wschodu od Polski, ubliżają i umniejszają innym bo nie mają wyższego wykształcenia - pal licho, że to ich wykształcenie ogranicza się do pracy w jakiejś korporacji na stanowisku zaparzacza herbaty (optymistyczny scenariusz) albo hali produkcyjnej stanowisko wyżej niż ukraincy xD
  • Odpowiedz