@JuanPablitoSegundo_2137: rozumiem i podzielam w dużym stopniu twoje zdanie, sytuacje życiową pewnie też, ale ten 'kryminalista' to chyba na wyrost. Najwyżej 'łobuz' póki co. Jakie winy poza kibolstwem mu udowodniono?
@JuanPablitoSegundo_2137: o czym Ty mówisz? Chocby sam Jezus kandydował z list KO, elektoratu PiSu by to nie ruszyło. Nie chodzi o żadną pogardę, tylko 8 lat prania mózgów.
@Kinomaniaczka: no na pewno Chrystus by kandydował z list partii chcącej złagodzić regulacje aborcyjne xD Poza tym chyba kiepsko znasz życiorys przytaczanej postaci, lubie ten cytat "Królestwo moje nie jest z tego świata", Jezus z Nazaretu nigdzie nie aspirował do bycia przywódcą politycznym.
@marek-pikador: Tak, z samymi anonimami i Tusk wymienił z nazwiska jednego gościa, Jacka Murańskiego ze sceny fame mma, który w swoim środowisku ma opinie szui, kłamcy i krętacza z zerową wiarygodnością.
@CT-5555: ci z Onetu maja to na piśmie, ze w sądzie to samo powiedzą byli koledzy Karola ktorzy widzieli jak curwy wprowadzal do hotelu. Bardzo ciekawa sprawa w sądzie będzie.
@marek-pikador: pytałem o jakiego przestępce chodzi, bo do tej pory kojarze tylko z debat tego przestępce, pdf-a którego sponsorował Trzaskowski. Może Ci sie kandydaci pomylili.
Nie udowodniono mu, ale poszło zgłoszenie do prokuratury. Natomiast jego tłumaczenie i brak zaprzeczeń to: Dziadka skroił na mieszkanie i podpisał umowę, z której się nie wywiązuje i poświadczył nieprawdę o akcie notarialnym Brał udział w procederze sutenerstwa
@JuanPablitoSegundo_2137:
No ale tak bylo
@Kinomaniaczka: no na pewno Chrystus by kandydował z list partii chcącej złagodzić regulacje aborcyjne xD
Poza tym chyba kiepsko znasz życiorys przytaczanej postaci, lubie ten cytat "Królestwo moje nie jest z tego świata", Jezus z Nazaretu nigdzie nie aspirował do bycia przywódcą politycznym.
ktorzy widzieli jak curwy wprowadzal do hotelu. Bardzo ciekawa sprawa w sądzie będzie.
Nie udowodniono mu, ale poszło zgłoszenie do prokuratury. Natomiast jego tłumaczenie i brak zaprzeczeń to:
Dziadka skroił na mieszkanie i podpisał umowę, z której się nie wywiązuje i poświadczył nieprawdę o akcie notarialnym
Brał udział w procederze sutenerstwa