Wpis z mikrobloga

@justAnotherOne: szczególnie, że wygrana to tylko 0,89 procenta, tutaj nie ma jakiegoś ogromnego mandatu, a tylko podział społeczny. Jedna połowa uważa inaczej niż druga połowa.
  • Odpowiedz
Niestety większość wpisów w gorących to dosłownie plucie na Polaków, wyzywanie ich od debili i umniejszanie, bo śmiali zagłosować na kogoś innego, niż elita, wysoko wykształcony wykopek, który jest ponad tym wszystkim i zna prawdę objawioną.

@justAnotherOne: Nic nowego, dokładnie tak było przez ostatnie mniej więcej 2 tygodnie od pierwszej do drugiej tury wyborów, komentarze ludzi mających inne zdanie niż to propsujące Rafałka były dosłownie zakopywane. Boty i trolle bardzo
  • Odpowiedz
Niestety większość wpisów w gorących to dosłownie plucie na Polaków, wyzywanie ich od debili i umniejszanie, bo śmiali zagłosować na kogoś innego, niż elita, wysoko wykształcony wykopek, który jest ponad tym wszystkim i zna prawdę objawioną.

@justAnotherOne: to tylko warszafiacy, daj im spokój oni są upośledzeni
  • Odpowiedz
@justAnotherOne: Ostatnie pół roku w komentarzach na facebooku (mój błąd, że je w ogóle odpalałem) czytałem, że jestem antypolakiem, lewakiem, zdrajcą narodu i to wszystko przez moje preferencje polityczne.
Rozumiem, że to było w porządku? xD jak dla mnie klasycznie prawicy w Polsce można więcej i tyle
  • Odpowiedz