Aktywne Wpisy
XdekHckr +46
Nie polecam mbanku @mBank
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i

źródło: PXL_20250702_101443823~3
Pobierz
jmuhha +1
@wiktorfs1337: Mówisz teraz u murzynach czy o Ukraińcach?
@ag3nt: Ale nikt tego nie neguje, że wieś i ludzie prości głosują na PiS. Jednak zamiast wyzywać tych ludzi od debili i ganić ich za porażkę, warto by się zreflektować czemu ci ludzie nie głosują na PO.
@timek1119: Wzrost gospodarczy, wyższe pensje naturalnie podnoszone przez gospodarkę, lepsze umowy międzynarodowe na sprzedaż ich produktów, drogi, koleje, invitro, unijne dofinansowania. Za mało, woleli 500 plus i 50% inflacji xd
Sęk w tym, że mężczyźni mają więcej reprezentantów w grupie tych głupszych i w grupie geniuszy o wysokim IQ. A kobiety oscylują wokół średniej czyli w większości są przeciętne.
@mysiopisio A za PiSu wzrostu nie było? Nie było inwestycji w infrastrukturę i unijnych dofinansowań? Pis dał 500+, a potem razem z platformą jeszcze podnieśli do 800 więc co to za argument xd. Inflacja wysoka to fakt, ale który kraj w tamtym okresie się z nią nie zmagał?
@SakiTaki Tu się zgodzę, ale z drugiej strony też się tacy znajdą.