Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vartan: Ale dzięki temu przynajmniej przejrzałem na oczy. W 1. Mentzen, w 2. Trzaskowski, ale po absolutnie obrzydliwym włażeniu w dupę przez Bosaka i Wiplera w życiu nie zobaczą już mojego głosu. Tam już w zasadzie nie ma żadnych wolnościowców, ostatnia ostoja (Dziambor, Kulesza, Sośnierz) została podregulowana albo wywalona, a sam Mentzen też próbuje grać na 2 fortepianach.
  • Odpowiedz
A pamiętacie przez ostatnie 5 lat na wykopie:

"Konfa to nie PiS! Nie sprzedamy się, nigdy nie poprzemy PiSu"...

Taaa, kurka...

@vartan: no, ale w sumie to co z tego? Najwidoczniej im to nie przeszkadza. Tak samo jak wielu innym nie zawsze przeszkadza, co dana partia robi, byle była u władzy. Racjonalizacja zawsze się znajdzie, bo im człowiek się w coś bardziej inwestuje, tym trudniej przyznać się do błędu
  • Odpowiedz
  • 0
@vartan teraz maja wspolnego prezydenta w pałacu, deklaracja Torunska byla. Za 2 lata jak dojda do wladzy i beda mieli taki sam pakt w pałacu jak w Sejmie to paru osobom zrobia z xupy archiwum x albo dwukropek nad u-umlaut czy jak to sie pisze xd
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@rzuf22 latają mi koło ch...a.
Mi tylko chodzi o te stwierdzenie, które było powtarzane jak mantra, a finalnie okazało się nic nie warte.

@Cinos ü albo Ü
  • Odpowiedz
@vartan: najbardziej mnie rozwalało jak gadałem z wyborcami konfy ostatnio, że przecież 5 lat temu poparcie konfy rozłożyło się równo więc nie są po niczyjej stronie. Tłumaczyłem każdemu z osobna, że teraz się zmienili z "Pis Po jedno zło" na "PiS lepszy" to mi nie wierzyli. 90% wyborców memcena na PiS xD Nawet mi ich nie żal. PiS pewnie wygra teraz wybory i zrobią ze swojego koalicjanta to samo co
  • Odpowiedz
@canismajoris231: Ale po jest im potrzebny twój głos? Za dwa lata wchodzą na luzie do sejmu i bajabongo z PiS? Będziesz głosował przeciwko i stracą władzę za kilka lat? Im to koło tyłka lata, wtedy Wipler, Bosak, Berkowicz będą już milionerami spasionymi publicznymi pieniędzmi. Pozdro i z fartem.
  • Odpowiedz
@canismajoris231: przecież to już od dawna było wiadome, że Konfederacja to jest silna przystawka PiSu. Sam Wipler jest starym pisowcem, który trzeba przyznać z sukcesami kieruje Mentzenem. Cięzko mi aż uwierzyć, że przez ostatnie miesiące miałeś jeszcze nadzieję, że to partia wolnościowców (ale nie społecznych bo tam to kościół reguluje :)
  • Odpowiedz
@pottymouth: Bardziej liczyłem na to, że jest mikroskopijna szansa na przeskoczenie Batyra i druga tura Trzaskowski Mentzen i w ogóle pozbawienie PiSu złudzeń. To było w momencie wyskoczenia akcji z kawalerką i mocnego ataku Mentzena na Nawrockiego, liczyłem że zwęszył krew i pójdzie na maksa. No niestety, teraz to już maski zupełnie opadły a i jak się tak zastanowić to wystawienie Mentzena zamiast Bosaka też było ukłonem w stronę pisdzielców
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Stalionnn tak, boli mnie głupota rodaków. Masz rację...
Nie wiem ile masz lat i czy masz mieszkanie...
Jeśli przed 30 i jeszcze nie masz, to wspomnij słowo "piecze" jak będziesz chciał kupić chatę biorąc kredyt na nią...
No a do tego czasu płać takim jak ja za wynajem
  • Odpowiedz
Mi tylko chodzi o te stwierdzenie, które było powtarzane jak mantra, a finalnie okazało się nic nie warte.

@vartan: jak większość rzeczy powtarzanych przez konfe. Nie mówiąc już o facebookowych wyliczeniach budżetu, który i tak przy fantazji tam zawartej się nie spinał o kilka miliardów xD Absolutne 0 zaskoczenia, że inny chwytliwy slogan też okazał się nieprawdą
  • Odpowiedz