Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Mathas: To prawda, z drugiej strony Katarzyna Połczyńska to jak dla mnie wzór obywatelskości i prospołecznego działania, tylko ten Hołownia...
  • Odpowiedz
nigdy w lewo, ale też nigdy w prawo, skoro każda skrajność jest zła?

@Rimesev: Dokladnie.

Osobiscie jestem w stanie troche skrecic w prawo niz lewo. Ale skrecic a nie obrac kurs na koniec skali.
  • Odpowiedz
  • 0
@gorzki99: to myślę podobnie, bo ani nie mam ochoty na religie 3x w tygodniu, zakaz in vitro z prawej strony, ani naukę o dziesieciu płciach z lewej strony, w sumie p2050 to de facto centrum?
  • Odpowiedz
w sumie p2050 to de facto centrum?

@Rimesev: Nie wiem. Nie odpowiem Ci.

Patrz i obserwuj kto co robi/mowi. Teoretycznie to niby centrum. Ale teoretycznie pis jest prawica a tyle socjali co on dal to zadna lewica nie dala
  • Odpowiedz
  • 0
@gorzki99: chcesz powiedzieć, że po prostu obraz polityków jest odbiciem lustrzanym społeczeństwa i po prostu podział społeczeństwa jest tak głęboki, że tę nisze podziału zawszę będą wykorzystywać właśnie politycy - bo po prostu tego chce lud?
Czy coś źle zrozumiałem XD
  • Odpowiedz
chcesz powiedzieć, że po prostu obraz polityków jest odbiciem lustrzanym społeczeństwa i po prostu podział społeczeństwa jest tak głęboki, że tę nisze podziału zawszę będą wykorzystywać właśnie politycy - bo po prostu tego chce lud?

@Rimesev: Bardzo dobrze zrozumiales.

Polityk tak dlugo jest przy korycie jak go lud wybiera. Tak czy nie? Traci poparcie to traci robote.
  • Odpowiedz