@ReprezentujeJP: To, że tak zagłosują to nie była wiedza tajemna, więc trzeba było tę wiedzę wykorzystać. Rozumiem w---w, ale tak to zawsze będzie szło na żyletki, bo jak nie wyciągniesz do kogoś ręki tylko będziesz nim pogardzał, to nigdy nie przejdzie na Twoją stronę. Po co Trzasku jeździł po miastach, jak powinien po wioskach? Czemu nie powiedział, że nie przepchnie dopłat dla deweloperów? Dlaczego po robocie, jaką zrobił Sikorski piwkiem
@ReprezentujeJP: śmieszą mnie te urywki z Nawrockim z ringu pt. “Tak boksuje Karol Nawrocki”. Ludzie kochani, a jakie to ma znaczenie, wy myślicie że polityka zagraniczna polega na n---------u się na gołe klaty? Typ pol roku temu ledwo dukał we własnym ojczystym języku ale u prezydenta jak wiadomo najważniejsza jest praca nóg
@ReprezentujeJP: najśmieszniejsze jest to życie w wyparciu, że tobie wcale nie jest bliżej jako obywatelowi do tej mitycznych nizin społecznych, niż do elity xD
Trochę jak typy zarabiające 8k na rękę poczuwający się, że są "klasą średnią" i głosujący na liberałów, którzy chcą obniżać podatki najbogatszym xD
@Desire22: Po pierwsze rządy PO rozliczasz w bańce samych cyferek, a przy przywołaniu wskaźników za PiSu nagle oglądasz się na okoliczności ekonomiczne i gospodarkę na świecie. Słusznie, bo nikt nie rządzi w próżni, ale szkoda, że tylko u jednej partii jesteś gotowy popatrzeć na szerszy kontekst. Pytasz o inflację, między 2017 a 2023 co roku przekraczaliśmy średnią europejską, nieraz o +5 punktów procentowych, gorsze od nas były tylko batustany typu
@ReprezentujeJP: wyższe wyksztalcenie sobie nie równe. Wiekszosc tych Julek z twittera ma wyzsze na kierunkach typu psychologia czy europeistyka a i tak pracuja za minimalna w callcenter albo siedza u rodziców
Gardzę ludźmi którzy wybrali prezydenta którego ja nie zatrudniłbym z jego CV jako kierownika ochrony w dyskotece XD
@ReprezentujeJP: No, pa, a Platforma go zatrudniła w IPNie. W ogóle wykopkowy paradoks wykształcenia - posiadany papier ukończenia studiów dowodzi inteligencji bo ludzie z wyższym jako jedyni głosowali przeważająco na Trzaskowskiego, ale Nawrocki mimo posiadania doktoratu to już kibol i debil. To jak to w końcu jest? xD
@ReprezentujeJP to nawet nie kwestia poglądów, a banalnej manipulacji. Ciągłe nadawania że Trzaskowski to uchodźcy, bieda, Niemcy, LGBT itp. i większość ludzi już go nie lubiła, nawet nie weryfikując faktów
Po pierwsze rządy PO rozliczasz w bańce samych cyferek
@pianinka: Brednie, na obie partie patrzyłem regionalnie, no i coś nie widać tego zahamowanego wzrostu podczas rządów PIS, wręcz przeciwnie. Oczywiście nie odnosisz się do innych wskazników, bo to nie jest wygodne i piszesz mi o Rumunii jakobym ja się tylko do niej odnosił, gdzie ja napisałem ogólnie m.in., że mowie tutaj o Europie wschodniej czyli tej cześci, która została dołączona
@eSUBA94: a widzisz to nie takie proste może już, jak 2 lata temu. Niemniej fakt, że chłopek roztropek bez studiów Stanowski zrobił to lepiej niż profesjonalny sztab i TVN24/TVP Info z daleko lepszym budżetem wiele mówi o jakości intelektualnej tychże.
@MamByleJakiNick osob majacych odsiadke jest w Polsce jakies 70 tysiecy. Osob z podstawowym i zawodowym wyksztalceniem - 7,5 miliona osob. Fakt nie opinia.
Ego wywalone w kosmos, treści brak. Ogarnij się
Trochę jak typy zarabiające 8k na rękę poczuwający się, że są "klasą średnią" i głosujący na liberałów, którzy chcą obniżać podatki najbogatszym xD
@ReprezentujeJP:
No, pa, a Platforma go zatrudniła w IPNie. W ogóle wykopkowy paradoks wykształcenia - posiadany papier ukończenia studiów dowodzi inteligencji bo ludzie z wyższym jako jedyni głosowali przeważająco na Trzaskowskiego, ale Nawrocki mimo posiadania doktoratu to już kibol i debil. To jak to w końcu jest? xD
@pianinka: Brednie, na obie partie patrzyłem regionalnie, no i coś nie widać tego zahamowanego wzrostu podczas rządów PIS, wręcz przeciwnie. Oczywiście nie odnosisz się do innych wskazników, bo to nie jest wygodne i piszesz mi o Rumunii jakobym ja się tylko do niej odnosił, gdzie ja napisałem ogólnie m.in., że mowie tutaj o Europie wschodniej czyli tej cześci, która została dołączona
Niemniej fakt, że chłopek roztropek bez studiów Stanowski zrobił to lepiej niż profesjonalny sztab i TVN24/TVP Info z daleko lepszym budżetem wiele mówi o jakości intelektualnej tychże.
Osob z podstawowym i zawodowym wyksztalceniem - 7,5 miliona osob.
Fakt nie opinia.