@Pepe9248: w moich oczach też zyskał, tylko że nie dość że nie poszedł z główną linią konfy to jeszcze p-------l wyborców konfy, więc widać że tam panują nastroje przybudówki ewidentnie. Jeżeli będzie chciał zachować tą swoją niezależność to będzie musiał sobie nową partię założyć
mógł grać na zatopienie pisu ale woli być przystawką
@Blackhorn: PiS zatopi demografia. Ludzie w pewnym wieku już nie zmieniają poglądów i co by się nie działo będą głosować na swoich ulubieńców. A mentzen ma młodych wyborców, więc mu będzie rosło. Taka narracja była promowana żeby przekonać wyborców mentzena do głosowania na trzaskowskiego. Jak widać bardzo nieudolnie.
@Pepe9248: memcen to typowy gówniarz-karierowicz. Jak Jarek i jego elektorat kipną, to wróżę właśnie jemu przejęcie władzy w tym kartonowym kraju. Nowe pokolenie oligarchów nam się szykuje.
@gundis25: 15 lat to słyszę a PiS cały czas trzyma ten sam poziom. Przestań się łudzić. W swoim okręgu mam wiele osób z mojego i młodszych roczników, którzy otwarcie popierają PiS. Jeśli przez 1,5 roku koalicja nie pokazała nic co skompromitowało PiS to ich już nic nie zatopi.
@Blackhorn: PiS zatopi demografia. Ludzie w pewnym wieku już nie zmieniają poglądów i co by się nie działo będą głosować na swoich ulubieńców. A mentzen ma młodych wyborców, więc mu będzie rosło. Taka narracja była promowana żeby przekonać wyborców mentzena do głosowania na trzaskowskiego. Jak widać bardzo nieudolnie.
@Blackhorn: Tja, przecież jakby Trzaskowski wygrał to Konfa byłaby pierwsza do delegalizacji
@Nighthuntero: urojenia konfederackie ciąg dalszy XD tylko poczekaj na scenariusz Kukizowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Blackhorn: za chwilę dostanie wymarzoną posadkę ministra finansów i spełni się jego marzenie.
@gundis25: też w to wierzyłem, ale w grupie 18-29 batyr wygrał ¯\(ツ)/¯
O ile jeszcze będzie czym rządzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Blackhorn: ah te uśmiechnięte mity o zatapianiu PiSu i Sikorskim co wygrywa wybory, zawsze śmieszą xD