Aktywne Wpisy

stuparevic +322

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Blackhorn +149
Tak jak kiedyś Rzeczpospolitą zniszczyli janusze szlachcice co doprowadziło do rozbiorów, tak dzisiaj zniszczą ją janusze pciembiorcy co masowo sprowadzają sobie niewolników z afryki, azji i ameryki pd. żeby tylko nie musieć płacić więcej Polakowi rodakowi. Niedługo ten kraj stanie się całkowicie jałowy. Korposzczury zastąpi SI, a kolchozników ciapaci. Swojego przemysłu, know how ani skutecznych startupów nie mamy. O januszach deweloperach budujących klatki dla polaków nawet nie wspominam. A jak już będziemy
Statystyki są jakie są. Nazywać to pogardą mogą co najwyżej osoby, które mają kompleksy.
Pytanie co dalej? Czy można w ogóle ten trend odwrócić? Elektorat Nawrockiego niestety nie jest łatwy do przekonania inaczej niż strachem co PiS opanował do perfekcji, a druga strona w strach zwyczajnie nie wierzy, bo nie chce się bać, przynajmniej nie byle czego i nie bez dokładnego przedstawienia dlaczego ma się czegoś bać.
#wybory #polityka
Ustawa o mowie nienawiści
Planowana cenzura internetu
Uwalenie cpk
Wspieranie organizacji LGBT i ostatniego pokolenia
Nieudolność rządu
@filas312: to nie jest praca na 6 miesięcy kampanii wyborczej ¯\(ツ)/¯
źródło: Zrzut ekranu 2025-06-02 125956
PobierzNo właśnie chyba nie. Myślałem nad wejściem do polityki jeżeli Nawrocki wygra. Ale patrząc na statystyki nie mam nawet pomysłu co mógłbym zmienić u jego wyborców, bo mam z nimi z drugiej strony kontakt i wpłynięcie na ich zdanie jest niemal niemożliwe. W pewnym momencie przestają słuchać jak rozmowa zaczyna wymagać zbyt dużo analizy i skupienia.
@miloszy
Ale o co ci chodzi, bo nie bardzo rozumiem jak te ogólniki
@ruda_stuleja: tam jest 30 lat zaległości, elity od lat ignorowały ten elektorat więc Kaczyński się tam rozsiadł i na nim żeruje. W Polsce po 30 latach do życia nadaje się tylko top 5 miast ¯\(ツ)/¯ o ile ktoś sie odpowiednio wcześnie urodził i ogarnął mieszkanie własnościowe