Aktywne Wpisy

kopek +8
Może mi ktos powiedzieć po co #rozowepaski robią sobie takie wielkie tylki? To jakaś oznaka atencji? Bo piękne to to nie jest. Doopa jak u konia i zazwyczaj zero p----i.

Uuroboros +150
Mój stary poparzył sobie rękę. NAPRAWDĘ, K---A, ULTRA POPARZYŁ. Potrzebuje przeszczepu, więc jako jego syn zgodziłem się oddać skórę. Lekarz powiedział, żebym przyszedł na operację, to mi wszczepi ekspander. K---a, nie wiedziałem, co to, ale poszedłem. K---a, ja się obudziłem, to miałem na plecach pod skórą taką, k---a, gumową kulę, a z niej przez dziurę w skórze wystawała gumowa linka, na której końcu jest taka czarna pompka jak w w tym aparacie
Wywali lewicę (kotwicę) to po większości.
Nie wywali lewicy (kotwicy) to przegra kolejne wybory.
Spojrzy na Konfederację, ale oni już dogadani z PiSem.
Dziś o 20:00 będzie Premier Tusk miał wystąpienie telewizyjne, może szybko się dowiem.
Podobno Tusk chciał Sikorskiego na Prezydenta i zakladam, że tu dobrze by się wstrzelił. Tym bardziej, że Sikorski mówił, że on by wszędzie na debaty poszedł a książę warszawski, niestety wymiękł. Przegrać z takim kandydatem, na którego wyciągnięto tyle brudów to trzeba jednak nazywać się Trzaskowski :D no ale jeżeli koleżanki i koledzy z partii chodzili po telewizjach czy dps i robili głupie rzeczy to już inna sprawa.
@Accidentally: Skąd ta informacja? Tusk ma raczej opinię człowieka, który pozbywa się konkurencji mogącej mu zaszkodzić (mówił o tym Rokita; patrz poparcie dla Platformy gdy Tusk wyjechał do Brukseli). Po co byłby mu niezależny Sikorski na fotelu prezydenta, jak była szansa mieć swoją pacynkę-długopisa w postaci "uległego" Rafałka?
@Accidentally: Wpływowych masz znajomych, zazdro ( ͡~ ͜ʖ ͡°)