Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cocieboli: Po pierwsze zatrudnić rzecznika w rządzie Tuska, bo ileż można prostować kłamstwa że nic nie robią, na podstawie pojedynczych twitów wiceministrów. I założyć własny kanał na tiktoka. I może Tusk zacznie w trakcie roku jeździć po kraju i gadać, a nie pojawia się na miesiąc przed wyborami.
  • Odpowiedz
trafna obserwacja, tylko co z tym zrobić?

@cocieboli: Nic.

Jesli ludzie majacy prawa wyborcze biora wwiedze z tik toka i na tej podstawie glosuja to ten kraj jest tylko do zaorania. Moze to i lepiej ze wczesniej niz
  • Odpowiedz
@Pepperek: KO nie załapała jednego dość znaczącego trendu

Tego, że Polacy mają dość lgbtq, ostatniego pokolenia, nieśmiesznych standupów i kabaretów atakujących opozycję?

Zawsze śmieszy jak ktoś coś pisze o bańce samemu tam
  • Odpowiedz
  • 21
@cocieboli:
Nie wiem czy coś się da, budowanie lęków jest najprostsze i najbardziej skuteczne.
To jest typowy mechanizm ruskiej propagandy do Europy tylko w wersji skrojonej na potrzeby wewnętrzne - czyli takie typowe uzbrojenie tradycji którą znamy i kochamy, kontra zgniły zachód i gejropa która chce u nas robić porządki.

Do tego dochodzą lęki budowane na podstawie zdarzeń anegdotycznych lub typowych fake
  • Odpowiedz
@Pepperek: ja mam też inną obserwacje. PiS się nieco poodcinał od swojej propagandy, stworzył nowe medium do pozyskiwania nowego elektoratu jak kanał zero, beton dalej czerpał wiedzę z republiki ale to beton i ich trzeba bylo tylko pielegnować.

Tak naprawdę wyborcza, onet, interia czy tvn to media jednak tak sobie się kojarzące bo wciąż ciągnie się za nimi łatka przynależności do PO, do Michnika i jego różnych antypolskich, prożydowskich wypowiedzi
  • Odpowiedz
nie no wezmą z TVN TVP i onetu

@zielarz: Polecam tvn w niedziele dopoludnia.

Tak sie jakos sklada ze prowadzacy zaprasza zawsze wszystkie strony (na raz). I przez godzine toczy sie dyskusja. Poogladasz kilka razy to sobie wyrobisz zdanie na temat kazdej
  • Odpowiedz