Aktywne Wpisy

zomowiec +371
Po prawie 7 latach… MAM TO!
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:

źródło: temp_file6806119477987986565
Pobierz
troglodyta_erudyta +340
W tym wątku dziękujemy Michałowi Białkowi i jego ekipie za doskonałe zabezpieczenia antyspamowe na jego portalu. Wpisujcie miasta.
#wykop
#wykop
Po 7 latach meczenia mojej obecnej bestii (RTX 2060 i Intel i-10700F ( ͡° ͜ʖ ͡°)), przyszedl czas na upgrade, a dla niego zasluzony odpoczynek. Dlatego, przychodze do was z zapytaniem jaki najlepiej zlozyc PC w granicach 8000-9000 zl.
Komputer glownie do gier i podstawowych czynnosci (ogladanie filmow, seriali, przegladanie internetu itd.), a okazjonalnie lubie sobie cos pomontowac, poprogramowac lub pobawic sie z AI.
Jesli chodzi o gry to chcialbym, aby plynnie i na wysokich ustawieniach grac w najnowsze tytuly w 1440p. Takze, jestem fanem gier z gatunku grand strategy (eu4, eu5, ck3), dlatego do tych gier przydalby sie mocny procesor.
Konczac juz, najbardziej myslalem, aby pojsc w combo 7800X3D i 5070Ti lub 7800X3dDi 9700XT. Co o tym myslicie?
P.S.
Przydalyby sie raty 0%, bo nie chce mi sie od razu calej kwoty placic. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#majk3lskladapcty #pcmasterrace #skladamkomputer #pc
@corvis_dom: tak, myślimy, że to dobre połączenie, ale z 9800X3D nawet lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecamy się w @X-PC jeśli potrzeba pomocy w realizacji.