Aktywne Wpisy

sokool +96
58 zł lemoniada xD #wroclaw #jedzenie71
źródło: IMG_1203
Pobierz
Wykopaliskasz +171
Imperium kontratakuje.
Skarżą się do Rzecznika Praw Obywatelskich, żeby pozwolił im popełniać wykroczenia.
#konfitura #audytobywatelski #prawo #samochodoza
Skarżą się do Rzecznika Praw Obywatelskich, żeby pozwolił im popełniać wykroczenia.
#konfitura #audytobywatelski #prawo #samochodoza
źródło: Imperium kontratakuje
Pobierz

źródło: ree-frog-angry
Pobierz@SystemHalted2_0:
Bo demokracja jest wtedy, kiedy nasza strona wygrywa.
źródło: obraz_2025-06-02_114607676
PobierzTa druga strona tez wyzywa tak przy okazji, od czyścioszków, wykrzstałciuchów, lgbtów, połowe polski trzeba zabić itd. Czytalem nieco komentarzy na profilu konfiederacji o 21 wczoraj. ;)
Chociaż, co ja mówię, wrócą do władzy, zabetonują się, i już nigdy jej nie oddadzą.
To inni są zmanipulowani i głosują źle. Ja głosuję dobrze i nie jestem zmanipulowany
Tylko nie musza bo oni już przyjeżdżali. I nie tylko do Warszawy. Zostali przede wszystkim emeryci którzy będą powoli wymierać. I takie są fakty.
I nie ma co przekładać sytuacji z USA bo u nas na szczęście by zmienić okręgi wyborcze aby lepiej reprezentowały liczbę ludności nie trzeba zmiany konstytucji.
źródło: z19379537Q,Zmiana-ludnosci-polskich-miast
PobierzNajbardziej nie znoszę, jak ktoś mi wciska, co niby uważam o sobie, mireczku/mirabelko. Bo ani się za lepszego nie uważam, ani nie mam potrzeby, żeby komukolwiek to udowadniać. Ale jeśli ktoś potrzebuje sobie to wmówić, żeby poczuć się lepiej – to już nie mój
@Szalom: Raczej nie ma co oczekiwać po "elycie" narodu, że w końcu to zrozumie. A sytuacja jest jasna. Większość to ci po drugiej stronie. PiS może sobie pozwolić na dalszą polaryzację, bo ma za sobą większość kraju. PO nie może.
Ja pisze o wiejskich emerytach, że Ci powymieraja i nie będzie następców bo praktycznie nie ma na
Zastanawiam się co jest tym "nieuniknionym" i jak się wydaje oczywistym dla randomowego mirka czego nie przewidział profesor odpowiedzialny za reformy kraju wychodzącego z realnego socjalizmu w system kapitalistyczny.
Ogólnie w niektórych aspektach zgadzam się z Twoimi tezami pod tym postem ale ten jeden
źródło: balcerowicz_nawrocki
Pobierz