Aktywne Wpisy

ValandilNW +286
Guadalajara +75
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na

@WolvvloW: No można ich obrażać jak się chce, ale wygrali. Co to daje że umniejszasz ich elektoratowi, skoro ten właśnie rzekomo otumaniony, głupi elektorat właśnie wygrał?
Komentarz usunięty przez moderatora
No przede wszystkim zbudował propagandowe imperium.
po prostu prawica nie ma żadnych standardów
@swiadomy_anakolut: Prawdę
@WolvvloW: tych wyznawców nie ma 10mln, opierając się na nich ani Duda ani Nawrocki by nie wygrali
@WolvvloW: tak tak, młodzi to ten mityczny beton pisowski
PRzyznajcie się, że jesteście przegrywami i nie potraficie w politykęxD
@Ordo_Publius: Daje prawdę? Odbył się mecz, moja i chyba Twoja drużyna przegrała i nadawanie na przeciwnika, że jest debilem tylko pogrąża tego kto tak mówi. Przegrałeś z debilami - kim w takim razie jesteś?
@igga: To zupełnie coś innego od polskiej sejmowej lewicy, w której przynajmniej Hartman był na tyle uczciwy by głośno powiedziec, że z plebsem nie miał nigdy nic wspólnego, a inni mówią to ale zaowolowany sposób, zaś chodzi dokładnie o to samo. Zaś 5% poparcie wystarczy by zdobyć wejście do Sejmu plus stanowiska dla rodziny. Generalnie o to chodzi
@WolvvloW: mam w rodzinie wyznawców PO to ten sam sort ludzi tylko inna flaga wiec obie partie maja wyznawców